Gran

Sætergutua 20C

Leie mnd.

10 000 kr

Etasje
2
Byggeår
2019
Soverom
2
P-ROM
67 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda

Ny og pen leilighet med 2 soverom. - Parkeringsplass - Hvitevarer -Vestvendt terrasse!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Sætergutua 20C, 2770 Jaren
Gnr. 156, bnr. 185, snr. 27  i Gran kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen har beliggenhet på Jaren som er et mindre tettsted midt mellom Gran og Brandbu sentrum. Boligen har sentral beliggenhet i ett lite og veletablert boligområde nordvest for Jaren sentrum. Den største delen av handelsnæringen holder i dag til i Brandbu og Gran, men tjenester i det daglige finnes også på Jaren. Det er ca 500 meter til Kiwi fra boligen.

 Kort avstand til Jaren stasjon hvor det er gode kommunikasjonsmuligheter med både tog og buss. Gode tur-, frilufts-, og også fiskemuligheter i nærområdet. Ca 1 time med bil til Oslo.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 76 kvm
Totalt primærrom: 67 kvm
Areal er innhenter fra informasjon fra matrikkel, slik at arealene kan være noe unøyaktige. Det foreligger ingen annen dokumentasjon.

Leiligheten ligger 2. etasje med inngang fra bakkenivå.

Innhold
Entre, bad, 2 soverom og stue med åpen løsning mot kjøkken. Fra stue er det utgang til balkong. Det medfølger også en parkeringsplass. Av lagringsplass disponerer leiligheten en bod ved inngangspartiet.

Garasje nr.27

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass. 

Standard

Sætergutua 20 er en attraktiv og ny 2-roms leilighet med fin utsikt og gode solforhold. Leiligheten er beliggende i et nyetablert og barnevennlig nabolag i pene omgivelser. Dette er en bolig med flotte kvaliteter som bidrar til en enkel hverdag med en arealeffektiv planløsning. Merk at bildene er fra en tilsvarende leilighet og ikke den leiligheten som leies ut. 

Verdt å merke seg:
- Helt ny leilighet. Ingen har bodd her før deg!
- Gode materialvalg
- Parkeringsplass
- Integrerte hvitevarer
- Romslige vestvendt balkong
- Varmekabler på bad
- Peis
- Integrerte  hvitevarer
- Sentrumsnært
- Gode tur og rekreasjonsmuligheter 
- Kort vei til offentlig kommunikasjon

Entre:
Innbydende gang med god plass til å henge fra seg yttertøy og sette fra seg skoene. Deler av entreen er flislagt med gulvvarme. Gangen gir et godt første inntrykk av boligen som vitner om moderne fargetoner og gode materialvalg. 

Soverom:
Leiligheten har to soverom av god størrelse. Soverommene ligger praktisk til med enkel adkomst til badet. Her har du plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Det medfølger 3 skap fra HTH som gir rikelig med oppbevaring. 

Bad:
Badet er lekkert med flislagte vegger og gulv. Videre er det vegghengt toalett, romslig dusj med glassvegger, servant, speil, veggheng toalett og stor lys oppbevaringsløsning. Badet er svært romslige med varme i gulvet. 

Stue og kjøkken:
Romslig og åpen stue hvor det er god plass til sofagruppe og spiseplass, samt diverse oppbevaringsmøbler man måtte ønske. I stuen er det peis som skaper ekstra hygge på vinterstid og kalde høstkvelder. Stuen har i dag en praktisk plassering av møbler, men det er flere møbleringsmuligheter og en kan enkelt sette sitt eget preg. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med dagslys. Rommet er svært tiltalende med moderne fargetoner. Fra stuen er det adkomst til en balkong med plass til sittegruppe.

Kjøkkenet er innholdsrikt med mye god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen er profilert fra Sigdal. Innredningen har lysegrå profilerte fronter med svart laminat benkeplate. Kjøkkenet har integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser. Et svært praktisk og funksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld. Det er også plass til spisebord.

Bod og garasje:
Det medfølger en parkeringsplass og utebod. Uteboden finner du ved boligens inngangsparti.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med elektriske panelovner. Det er varmekabler på baderomsgulvet. 

Overtagelse

2458802

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Husleie

Det medfølger i husleien:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Intrigerte hvitevarer på kjøkkenet: Stekeovn, platetopp, kjøleskap/frys og oppvaskmaskin. 
- 3 HTH skap på soverommene

Det medfølger ikke i husleien:
- Strøm
- Grunnpakke kabel-tv og internett.

Leiligheten har egen strømmåler. Leietaker må tegne egen inneboforsikring. 

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger


Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 30.000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.11.2019 og utløper: 01.11.2022.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Stine Dehli
Eiendomsmegler

Stine Dehli

Telefon 63 80 69 84

Lurer du på noe

Stine svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.