Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2 leil.84-3-7

Leie mnd.

18 900 kr

Etasje
3
Byggeår
2013
Soverom
1
P-ROM
55 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Tjuvholmen, Stor, nyere møblert 2-roms med sjøutsikt og balkong - Inkl varme, varmtvann, kabel-tv/bredbånd

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Meget attraktivt beliggende på Tjuvholmen - ett steinkast fra vannkanten - og allikevel med alle byens tilbud rett ved. Ligger i 3.etg, med pen utsikt mot fjorden og deler av Bygdøy. Leiligheten ligger også mot Salmakersvenn Marius Jantzen plass, som gir en luftig og god følelse - uten nære gjenboere. Utenfor døren finner du ett rikt tilbud av kafeer, restauranter, galleri, matbutikker og shopping både på Tjuvholmen og Aker brygge. Tjuvholmen har egen strand, 2 parker og flotte brygger. Området er ferdigstilt og alle byggene har fått sine beboere. Velkommen til Tjuvholmen. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 55 kvm
Totalt primærrom: 55 kvm

3.etg: Entre, soverom, baderom og stor stue med åpen kjøkkenløsning. Utgang til egen balkong. 

Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Parkering

Kontakt megler ved behov for garasjeleie.

Standard

Særdeles romslig og pen 2-roms leilighet beliggende meget attraktivt på den ytterste delen av Tjuvholmen. Dette er en hjørneleilighet som gir en meget lys og trivelig leilighet. Meget pene enstavs parkett på gulv. Innervegger og himling i lyse og delikate farger. Stor stue med god plass til både spisestue og sofadel. Den store stuen er prikken over i`en, som skiller denne fra øvrige 2-roms. Moderne kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH. God skap- og benkeplass. Integrete hvitevarer medfølger på kjøkken. Romslig delvis overbygget balkong med pen utsikt. Pent flislagt baderom med dusj, vegghengt wc, baderomsinnredning og opplegg vaskemaskin/tørketrommel (medfølger ikke). Møbler medfølger etter nærmere avtale. Husleien inkl fjernvarme, varmtvann, kabel-tv og bredbånd (sameiets grunnpakke med get). Kontakt megler ved behov for garasjeleie. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 56.700,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 6.804,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre
0
Jørgen Richter Winsnes
Eiendomsmeglerfullmektig/Eiendomsforvalter

Jørgen Richter Winsnes

Telefon 21 00 72 95

Lurer du på noe

Jørgen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.