Nydalen

Sandakerveien 110

Leie mnd.

14 000 kr

Etasje
6
Byggeår
2019
Soverom
1
P-ROM
44 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Splitter ny to-roms - v.vann/oppvarming/TV/internett inkl. - 11 kvm. stor balkong!

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Sandakerveien 110, 0484 Oslo
Gnr. , bnr. 77, snr. 83 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et sentralt område på Sandaker med kort vei til kafeer, restauranter og dagligvarehandler. Det er bare to minutters gange til Grefsenveien og nærmeste trikkestopp som gjør at man enkelt kommer seg til Storo og Grefsen den ene veien og til Grünerløkka, sentrum og Frogner den andre. For øvrig kort gange til Handelshøyskolen BI og Oslos største kjøpesenter; Storo storsenter. 
Fra Storo er det gode kollektivforbindelser og t-banelinje nr. 4 og 5 samt busslinje nr. 23, 24, 56 og 30 går gjennom området. Det er med andre ord en problemfri affære å navigere seg rundt i byen, om det så er til Oslomarka eller sentrumsgryta.

Det er flere grøntområder i nærheten og blant annet Bjølsendumpa, Akerselva, Torshovdalen og Torshovparken nevnes. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 44 kvm
Totalt primærrom: 44 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod.

Standard

Det presenteres her en fantastisk to-roms med 11 kvadratmeter stor balkong hvor man kan nyte ettermiddagssol og kveldssol.
Boligen er splitter ny med moderne kvaliteter. På kjøkkenet disponerer leietaker integrerte hvitevarer; kjøleskap, ovn, koketopp og oppvaskmaskin.
På badet har leietaker en splitter ny vaskemaskin til disposisjon.

Boligen rommer 44 kvadratmeter pluss balkong ) og inneholder ellers en entré med god plass til tøy, stue- og kjøkken, et soverom og et flislagt badeværelse med varmekabler. 

Oppvarming

Boligen varmes opp ved hjelp av sentralvarme. Dette, og varmtvann, er inkludert i husleien.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eget strømabonnement må tegnes av leietaker. 

Overtagelse

2458618

Radon

I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar

Boligen leies ut umøblert. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 42 000,- evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5 040,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Husleien beløper seg til kr. 14 000,- og inkluderer

- Varmtvann 
- Oppvarming
- Grunnpakke TV
- Grunnpakke internett

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon 21 00 72 51

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.