Sandmovegen 1

Leie mnd.

14 500 kr

Etasje
1
Soverom
3
P-ROM
99 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda

JESSHEIM: Moderne 4 R leilighet i første etasje m/god standard. *Hvitevarer *Garasjeplass.

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Sandmovegen 1, 2052 Jessheim
Gnr. 81  bnr. 132  i Ullensaker kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger usjenert- og meget fint til, uten gjennomgangstrafikk.

Meget barnevennlig område med barnehage i samme gate, og gangavstand til barneskole. Kort vei til u-skole og videregående skole.  

Har således meget gode solforhold. Flotte turområder ligger rett utenfor døra gir fine turopplevelser både sommer som vinter. 

På Jessheim finner man alt man trenger av servicetilbud, blant annet Jessheim Storsenter med "alle" slags butikker og servicetilbud. 

Tog og bussforbindelser til bl.a Oslo og Gardermoen. Med bil tar det ca 10 min til Gardermoen og ca 25 min til Oslo.

Areal og innholdsbeskrivelse

Arealer:  99 kvm

1 etasje:  Felles hall med leiligheten. Entrè, 3 soverom, bad, stue og kjøkken.
 	I tillegg medfølger det to boder.
 	Det medfølger en garasjeplass.

Leiligheten ligger i første etasje på en enebolig.Kjelleren blir også utleid i dag. 

INTERESSERT?
Finner du denne boligen av interesse, så send en epost til megler på ulrikke.sandvold@krogsveen.no med informasjon om deg selv :)

Tomten

Eier tomt på  708,2 kvm.

Tomten er opparbeidet med plen og annen enkel beplantning.
Gruset gårdsplass. 

Tomten deles vil deles med leiligheten i underetasjen, på sikt.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass på felles gårdsplass.

Standard

STANDARD:
Eneboligen er opprinnelse fra 1970, og holder utvendig standard fra byggår. Leiligheten har blitt renovert av utleier, og holder i dag innvendig moderne standard.

ENTRÈ
Leiligheten har en avskilt felles inngangsparti med leiligheten i underetasjen. Begge leiligheter vil ha delt ansvare for dette inngangspartiet.

Fra det felles inngangspartiet, så får du et hyggelig entrè inn til boligen. Entreen fremstår i lyse trivelig fager, og gir et godt første inntrykk. 
Fra entreen kommer du inn i en romslig og lys hall, hvor du finne boligen resetrende rom. 

SOVEROM
Leiligheten har 3 lyse og moderne soverom av romslig størrelse. Her er det god plass til seng med tilhørende møblement. 
Det er i tillegg store vindusoverflater i alle soverommene som slipper inn naturlig med lys.

BAD
Et delikat moderne flislagt bad som holdet gjennomgående god standard! 
Badet er innredet med fritthengende toalett og fritthengende mørk baderomsinnredning med servant og skap med speil.

Gulvvarme i gulv.

KJØKKEN & STUE
Leiligheten har en moderne åpen løsning mellom stue og kjøkken, hvor det er godt med store vindusoverflater som slipper inn rikelig  med dagslys. Dette gir rommet en luftig romfølelse.

Kjøkkenet fremstår av moderne stil med lyse grønne høyglans fronter med mørk laminat benkeplate. På kjøkkenet er det godt med både skap- og benkeplass, hvor skapdørene går helt opp til taket. 
Det medfølger også hvitevarer med kjøleskap, oppvaskemaskin, ovn og komfyr. Mellom stuen og kjøkkenet er det plass til en hyggelig spisegruppe med rom til hele familien. Stuen fremstår av romslig størrelse med mye luft. Her det god plass til en større sofagruppe med tilhørende møblement med mer.I stuen finner du også en moderne peisovn.


Annet:
- Leiligheten leies ut i dag.
- Peisen i stuen er tett. Forutenom dette vet utleier vet ikke om noen mangler ved boligen, ved at utleier selv ikke har bodd her. Leiligheten leies ut idag. 
Boligen leies ut slik den fremstår på vising og leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 

Oppvarming

- Gulvvarme i gulv på badet.
- Panelovner på soverom
- Peisovn i stue

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 43 500,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Hvitevarer på kjøkken.
- Boder
- Garasjeplas

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm.
- TV og internett
- NRK linsens
- Andre abonnomenter.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe

Ulrikke svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.