Seterbråteveien 95

Leie mnd.

11 400 kr

Etasje
2
Byggeår
2014
Soverom
1
P-ROM
45 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Heis

OSLO ØST/SYD: Lys og moderne 2R m/god standard* Hvitevarer* Fyring / varmtvann inkl. * Garasje * Balkong

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Seterbråtveien 95, 1271 Oslo
Gnr.    187  bnr. 335 , snr. 19   i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et nytt, veletablert og attraktivt område på Bjørndal med kort vei til skoler i alle alderstrinn, barnehager, nærbutikker og andre servicetilbud.
Området består i hovedsak av småhus og villabebyggelse. 

Nærområdet kan tilby flotte tur- og rekreasjonsmuligheter for alle sommer- og vintersports interesserte, med lysløyper, idrettsanlegg, tennisbane, fotball, håndball, basket, cricket, hoppbakke og sykkelstier. Bjørndal idrettspark ligger rett utenfor boligen, som benyttes godt til fotball og tennis om sommeren og ski og skøyter om vinteren. Kort vei til Østmarka med badevann og turstier om sommeren og langrennsløyper om vinteren, samt Grønmo golfbane med flotte baneforhold.

Gåavstand til et lite handelssenter på Bjørndal med blant annet legesenter, Coop Prix, søndagsåpen grønnsakshandel og post i butikk, m.m. Kun noen minutters kjøring til Senter Syd Mortensrud med et godt og variert servicetilbud.

Området har god offentlig kommunikasjon. Det er hyppige avganger til både Mortensrud T-banestasjon, Hauketo togstasjon og Oslo sentrum. Ekspressbuss til Oslo sentrum i rushtiden.

Veibeskrivelse

Fra Oslo sentrum følg E-6 mot syd. Sving av mot Bjørndal og følg Ljabruveien, ta av til venstre til Bjørndal. Følg Slimeveien og ta til høyre ved Seterbråtveien.  

Se for øvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt primærrom: 45 kvm
Arealene er innhentet fra utleier. Det foreligger ingen annen oppmåling.

Leiligheten ligger i andre etasje, med svalegang til leiligheten.

Innhold:
Entrè, soverom, bad, kjøkken & stue. Innvendig bod. Utgang til balkong.
Det medfølger garasjeplass i kjeller.

Tomten

Eiet tomt på 7.546 kvm som tilhører sameiet. Tomten er fellesareal.

Pent opparbeidet eiendom (fellesområder) med beplantning, plener, lekeplass, asfalterte interne veier og
gjesteparkringsplasser. Umiddelbar nærhet til skogen og marka.

Parkering

Leiligheten disponerer en parkeringsplass i felles garasjeanlegg under bygningen. Det vil i 2019 installeres lader for elbiler på parkeringsplassen i garasjen.

Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

 Velkommen til Seterbråteveien 95!
Boligen er av nyere standard og holder gjennomgående god standard fra byggår! 

INNVENDIGE OVERFLATER:
Gulv: Fliser og parkett
Vegger: Malte overflater
Himling: Malt himling 

ENTRÈ
Leiligheten har en lys og trivelig entrè etterfulgt av en lengre hall. Det er et langt garderobeskap med plass til mange klær og sko. I hallen finner du også en innvendig bod som byr på mange muligheter, enten som en garderobeløsning eller annet oppbevaring.

SOVEROM
Et lys og trivelig soverom av romslig størrelse. Her er det plass til dobbeltseng med tilhørende møblement. Her er det også et stort vindu som slipper inn rikelig med lys.

BAD
Et pent moderne bad m/ lys baderomsinnredning med skap og overspeil. Romslig dusjhjørne, vaskemaskin og vegghengt toalett. Det er satt inn et ekstra skap som gir muligheter for ekstra oppbevaring. Gulvvarme.

STUE & KJØKKEN
Leiligheten har en moderne og åpen løsning mellom stue og kjøkken, hvor det er godt med store vindusoverflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Dette gir rommet en luftig romfølelse. 
Lys kjøkkeninnredning med laminat benkeplate og fliser mellom over og underskap. Det medfølger integrerte komfyr med induksjonstopp, integrert oppvaskmaskin, kjøkkenvifte og kjøleskap (kombiskap).  Stuen fremstår i lys utførelse og er av romslig størrelse. Her er det plass til en sofagruppe med tilhørende møblement. 

Fra stuen er det også utgang til en romslig balkong med skjermet beliggenhet. 

Annet:
Leiligheten blir i dag leid ut og utleier har ikke befart eiendommen. 
Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke påberope seg feil og mangler de burde ha oppdaget

Bildene er fra når utleier selv bodde i leiligheten.

Oppvarming

Oppvarmes med fjernvarme via radiatorer i leiligheten og varmekabler i gulv på bad. 
Det leveres fellesmålere på radiatorvarme.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 34 500,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Husleien inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Varmtvann 
- Fjernvarme
- Digital kabel-tv og bredbånd - Grunnpakke
- Vaktmestertjenester
- Trappevask
- Bygningsforsikring
- Integrert hvitevarer på kjøkken: komfyr med induksjonstopp, kjøleskap (kombiskap),oppvaskmaskin og kjøkkenvifte, 
 -Vaskemaskin på bad
- Skap på bad
- Garderober med 2 speildører og bokhylle
- Skap på balkong

Husleien inkluderer ikke:
- Strøm.  Leietaker må tegne eget abonnement. 

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet og rengjort og forestå egen snømåking. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe

Ulrikke svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.