Ski

Siggerudveien 402

Leie mnd.

15 000 kr

Etasje
1
Byggeår
1976
Soverom
3
P-ROM
98 m²
Type
Enebolig - Frittliggende
Fasiliteter
Garasje Veranda

Enebolig med 4 soverom nær Ski sentrum - god standard - parkeringsplass/garasje - VISNING 10.07. kl. 15:00!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Siggerudveien 402, 1400 Ski
Gnr. 87, bnr. 8 i Ski kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger usjenert og idyllisk til med flotte turstier i nærheten. Sør- og Østmarka kan by på bading, padling, sykling, jakt og fiske og skiturer om vinteren. 

Det er få minutters gange til bussholdeplass med bussforbindelser til Ski sentrum og Oslo. Med bil er det ca. 10 minutters kjøring til Ski sentrum hvor man finner bl.a. Ski storsenter, egen kino og de fleste servicetilbud man har behov for.
En kjøretur fra Siggerud til Oslo tar rundt 25 minutter. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 106 kvm
Totalt bruksareal: 98 kvm
Totalt primærrom: 98 kvm

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Det presenteres her en kompakt og lekker enebolig med kort vei til Ski sentrum. Boligen er lekkert innredet og med tidsriktige fargevalg. 
Den rommer 98 kvm. og har en stor og solrik terrasse. I tillegg vil leietaker disponere garasjeplass i egen garasje. 
Kort fortalt inneholder boligen en entré, fire soverom hvor to av dem brukes til kontor og walk-in-closet, kjøkken, spisestue, stue, badeværelse og eget vaskerom. 
Boligen er delvis møblert og de møbler som er tilstede på bildene er tenkt å medfølge leieforholdet.
Kjøkkenet inneholder de fleste nødvendige hvitevarer; kjøleskap med frys, ovn, koketopp og oppvaskmaskin. På vaskerommet vil leietaker ha tilgang til vaskemaskin og tørketrommel. 

Oppvarming

Boligen varmes opp ved hjelp av elektrisitet og vedfyring. I stuen er det montert en varmepumpe. 

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtagelse

2458668

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Husleie

Husleien beløper seg til kr. 15 000,-. 

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. 

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 45 000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5 400,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.08.2019 og utløper: 31.07.2022. 
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon 21 00 72 51

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.