Sigurd Hoels vei 112

Leie mnd.

20 900 kr

Etasje
5
Byggeår
2018
Soverom
3
P-ROM
75 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Tiedemannsfabrikken/Ensjø, Nesten helt ny 4 roms toppleilighet. Pen utsikt fra balkong. Må sees!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Velkommen til et helt nytt og spennende boligprosjekt på Ensjø - Tiedemannsfabrikken. Navnet stammer fra tomten som tidligere var en del av J. L. Tiedemanns Tobaksfabrik, med røtter tilbake til 1730-årene. Fabrikken var i mange år en hjørnesteinsbedrift i området. Nærområdet gjennomgår nå en transformasjon hvor gammel industri flyttes eller avvikles til fordel for nye boliger, butikker og servering. Det er kort avstand til flere dagligvarebutikker, kafeer og restauranter. Flere butikker og innen gangavstand til Hasle Torg kjøpesenter. Det er godt utvalg av treningsentre og meget godt utbygget sykkel- og gangveier utenfor døren. Kort gangavstand til buss og T-bane. Se mer om området her: tiedemannsbyen.no

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 78 kvm
Totalt primærrom: 75 kvm

5.etg (toppleilighet): Entrè, bod, baderom, 3 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang stor balkong med sol og utsikt.

I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod. Bod B502.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra utbygger Selvaag bolig. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Nesten ny og meget pen 4-roms leilighet med meget god planløsning. Leiligheten ligger i øverste etasje (5.etg) i en lavblokk grensende til hyggelig villaområde. Flott utsikt fra romslig balkong som er meget solrik. Balkongen har belysning og stikkontakt. Innvendig har boligen lyst pent enstavs parkettgulv. Innervegger og himlinger malt i moderne lekre farger. Romslig entrè med downlights. Praktisk bod/garderobe. Meget pent flislagt baderom, med pen baderomsinnredning, dusj med glassdører, vegghengt wc og vaskemaskin (medfølger). Varmekabler i gulv. Hovedsoverom i meget god størrelse med god plass til dobbeltseng eller 2 enkeltsenger. Utgang balkong fra hovedsoverom. Soverom nr 2 og 3 i god størrelse med god plass til enkeltseng. Det medfølger 150cm garerobeskap på alle soverom. Meget lekkert kjøkken fra Sigdal med god skap- og benkeplass. Soft close funksjon på både skap og skuffer. Hvitevarer fra Siemens medfølger (komfyr m/topp, oppvaskmaskin, microbølgeovn og kjøl/fryseskap). Fin spiseplass på kjøkken med lys over spiseplassen. Meget hyggelig stue med utgang til romslig balkong. Nyt solen med hyggelig utsikt mot Tøyen hageby fra balkonegn. Det medfølger kjellerbod i god størrelse. Ta heis ned til både garasjeanlegg og bod. 
Inkl i leien er hvitevarer kjøkken og vaskemaskin på bad, fjernvarme, varmtvann, kabel-tv og internett (sameiets avtale med leverandør). 
Leietaker betaler for strøm inkl abonnement.        

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 62.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr.7.524,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten kan være ledig etter nærmere avtale. Nåværende leietaker overtar ny leilighet 1.12.19
 
Langtidsleie ønskes. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre
Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon 21 00 72 92

Lurer du på noe

Reinulf svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.