Sinsenveien 43

Leie mnd.

13 900 kr

Etasje
1
Byggeår
2014
Soverom
1
P-ROM
40 m²
Type
Eierleilighet

Løren - Rålekker og nyere 2-roms med terrasse. Garasjeleie* Fyring/TV/bredbånd inkl. Ledig nå!

Informasjon om eiendommen

Kort om eiendommen

Velkommen til Sinsenveien 43!

Kort fortalt: 
- Nyere 2-roms fra 2014
- Sentral beliggenhet på Løren
- Vestvendt markterrasse 
- Pent kjøkken i åpen løsning mot stuen.
- Flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
- Soverom med god plass for dobbeltseng og garderobeskap. 
- Sportsbod i kjeller 
- Garasjeplass kan leies (1.000,-/mnd.) 
- Bredbånd, kabel- tv, varmtvann og fyring er inkl. i husleien
- Balansert ventilasjon.
- Kort vei til offentlig kommunikasjon.
- Ledig omgående!

Ønsker du at dette skal bli ditt neste hjem eller har du noen spørsmål? Kontakt megler ved å trykke "send melding" eller send epost til eirik.bakland@krogsveen.no. Send gjerne med litt informasjon om deg/dere og kontaktinformasjon.
Velkommen inn til en hyggelig visning! 

Do you want this to be your next home or do you have any questions regarding the apartment? Contact the broker by clicking "send melding" or write an email to eirik.bakland@krogsveen.no. Please provide some information about yourself and also contactinformation. Welcome to a viewing of the apartment! 

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger rett ved Lørenparken, sentralt på Løren. Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjays, nyåpnede Løren Bydelsspiseri, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. 

Dagligvarer handler du hos Rema 1000, Meny eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Dominos Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Boots Apotek, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. 

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.

Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren for store og små. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danskeskolen Danseløvene med mange spennende kurs for store og små, samt Sinsen Musikkorps tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna på Løren. Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området.

House of Nerds i Lørenveien 38 er spill- og teknologinerdenes nye møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 300 m til nye Løren t-banestasjon. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper på ringveien. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 44 kvm
Totalt bruksareal: 40 kvm
Totalt primærrom: 40 kvm

Leiligheten består av: Gang, soverom, kjøkken/stue og baderom. 

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Tomten

Eiet tomt på 1.815 kvm som tilhører sameiet. Tomten er parkmessig opparbeidet med plener, prydbusker, trær, store bed, benker og lekeplass. Asfalterte og hellelagte gang- og kjøreveier.

Parkering

Parkeringsplass kan leies i felles lukket garasjeanlegg for 1.000,-/mnd. Fra garasjen er det direkte heisadkomst til alle byggets plan. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Standard

Entré: 
Romslig entré med god plass til å henge fra seg yttertøy å sette fra seg sko. Callinganlegg med porttelefon.

Stue: 
Lys og arealeffektiv stue med god plass til sofa med tilhørende møblement. Tre stavs eikeparkett. Fra stuen er det utgang til terrassen. Leiligheten har en fin åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkken med fronter i malt glatt utførelse. Laminert benkeplate med innfelt kjøkkenvask. Malt vegg over kjøkkenbenk . Det er opplegg for kjøl/frys, komfyr og oppvaskmaskin. Kjøkkenventilator tilkoblet sentralt avtrekk i bygget. 

Soverom: 
Soverommet er av sjenerøs størrelse med god plass til dobbeltseng, nattbord og etablering av garderobeskap.

Bad: 
Delikat og flislagt bad. Det er montert vegghengte dusjdører i glass i dusjnisje, servant og benkeplate i kompositt materiale. Vegghengt toalett med innebygd sisternekasse. Innfelte downlights i himling bad. Opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med jordvarme via radiatorer. Jordvarmen er en miljøvennlig form for oppvarming som føres i rør ut til leilighetene. Ellers er det elektrisk gulvvarme på badet. Det er balansert ventilasjon i bygget.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.  Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 38.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.644,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.