Lørnskog Stasjonsby

Skogblomstveien 30 Leil. 6

Leie mnd.

11 500 kr

Etasje
1
Byggeår
2015
Soverom
1
P-ROM
45 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Lørenskog/ Stasjonsbyen - Nyere 2 roms inkludert varmt vann, fjernvarme, Kabel-TV og Internett - uteplass - hvitevarer!

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Meget sentralt beliggende med nærhet til skoler og barnehager. 

Nærområdet består av flotte felles parkanlegg, som skal legge tilrette for sosialt samvær. 
Deter tilrettelagts for sykkelparkering, Lørenskog kommune er opptatt av at sykkelen skal være et godt alternativ i det daglige. I tillegg er det kort vei til rekreasjonsområder med fine tur-og sykkelstier, badevann og skiløyper. Lørenskog kommune driver Losby besøksgård, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. På Losby ligger også et av landets flotteste golfanlegg med både 18- og 9-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. 

Det er bygget ny barnehage og skole på området. Lørenskog kommune har flere barnehager og skoler, samt et meget variert aktivitetstilbud for både store og små. Av kuriositeter kan det nevnes at det er prosektert en unik innendørs skihall i området, som vil bli den første i Norge av sitt slag. 

Lørenskog stasjon ligger like i nærheten, herfra går det tog, buss og taxi. 2 togavganger i timen mot Lillestrøm og Oslo. Buss nummer 361 Grorud T, 25 Majorstuen og 361 Guldhaug-Tømte har bussholdeplass ved stasjonen med avganger/ankomster flere ganger i timen. Det er også taxiholdeplass ved Lørenskog stasjon. Oslo sentrum er ca. 15 minutter unna med bil. 

Det er etablert Rema 1000 og Pizza bakeren rett i nærheten. Området tilbyr mange muligheter for alle, enten du ønsker shopping, cafeer eller kulturtilbud. Ikke langt unna finner du kulturhuset Lørenskog Hus, samt kjøpesentrene Metro Senter og Triaden med et stort utvalg butikker og spisesteder.

37,7 km til Gardermoen, 13,3 km til Oslo S og 300 meter til Lørenskog stasjon. 

Lørenskog Vinterpark AS planlegger og jobber for å åpne verdens største og mest avanserte skihall på Lørenskog i 2018. Med en størrelse på 36 000 kvadratmeter skal det skapes en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski. Skihallen vil inneholde både langrennsløyper ogalpinbakke, som gjør det mulig å stå på ski åretrundt. Skihallen vil favne bredt, og skal dekke behovene til både barn, mosjonister, bredde- og
toppidrettsutøvere.  Skihallen har ambisjoner om å bli verdens største, beste og mest avanserte. Alpinbakken skal få en lengde på ca. 500 meter og en bredde på mellom 40 og 100 meter. 

Barnehager og skoler

Ny barnehage og skole kun få hundre meter fra leiligheten. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 54 kvm
Totalt bruksareal: 48 kvm
Totalt primærrom: 45 kvm

Leiligheten består av gang, soverom, bod, bad, kjøkken og stue. I tillegg er det sportsbod i kjeller. 

Tomten

Eiet tomt på 7.622 kvm som tilhører sameiet. Pene fellesarealer i bakgården. 

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Gang/Entré:
Fin og lys entré/gang med god  plass til yttertøy og sko. Første delen av inngangen er også flislagt, med varmekabler i gulv. To-veis porttelefon med åpnerknapp.

Soverom: 
Romslig soverom med garderobeskap

Innvendig bod: 
Det er innvendig bod med adkomst fra gang. God plass til hyller eller skap.

Bad: 
Moderne flislagt bad med spotter i tak, gulvvarme, og hvit baderomsinnredning. Servant med to underskuffer, dusjhjørne og vegghengt toalett. 

Stue: 
Pen og lys stue med utgang til uteplass. Tv, kabel-tv og bredbånd er inkludert i husleien. 

Kjøkken: 
Åpen kjøkkenløsning med integrerte  hvitevarer og lyse fronter. Pen kjøkkenbenk og god skapplass.  

Eksternt:
Sportsbod på ca. 5 kvm i kjeller.

Oppvarming

Fjernvarme med radiatorer, varme i gulv i del med fliser i entré og bad. Dette er inkludert i husleien. 

Overtagelse

2458753

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Inventar

Leiligheten leies ut umøblert 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 34.500,-. evt. leiegaranti fra Norwegian Broker kr.4140 ,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.


minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bård Johnson

Telefon 21 00 72 73

Lurer du på noe

Bård svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.