Holmenkollen

Slemdalsvingen 39

Leie mnd.

9 500 kr

Etasje
1
Byggeår
1969
Soverom
1
P-ROM
48 m²
Type
Eierleilighet

Romslig hybelleilighet med egen inngang og hage - hvitevarer - lys og fin!

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Slemdalsvingen 39, 0776 Oslo
Gnr. 41, bnr. 751 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Hybelen befinner seg i et veletablert boligområde på Slemdal som stort sett består av eneboliger og tomannsboliger. På Slemdal er det dagligvareforretninger, innen gåavstand fra boligen. Ellers kort vei til tur og friluftsliv uavhengig av årstiden. Omkringliggende hage er pent opparbeidet med gressplen og busker og med gode solforhold. Her er det ingen støyende vei eller trafikk som ødelegger kosen!
Til t-banestasjonen på Ris er det bare 5 minutters gange. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 53 kvm
Totalt primærrom: 48 kvm

Boligen disponerer innvendig bod. 

Standard

Det presenteres en lys og romslig leilighet med nærhet til t-bane og dagligvarehandel. Kort og greit inneholder boligen et vindfang, badeværelse med toalett, en bod, separat kjøkken, et stort soverom og en stue med utgang til flott hage.


- Entré - 

I entreen er det god plass til å sette fra seg yttertøy.


- Soveværelse - 

Soverommet har god størrelse og det er plass til dobbeltseng og kommode.


- Stue - 

Stor og lys stue med utgang til hage. Det er god plass til å møblere med spiseavdeling og sofakrok. 


- Kjøkken -

Kjøkken med komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin. Godt med skapplass.


- Innvendig bod - 

Det er en innvendig bod i boligen hvor leietaker disponerer en vaskemaskin. 

Oppvarming

Boligen varmes opp med hjelp av elektrisitet.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Overtagelse

2458696

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 28 500,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 3 420,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Husleien beløper seg til kr. 9 500,-. 

Leietaker tegner selv egne nødvendige 

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon 21 00 72 51

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.