Blommenholm

Solvikveien 5

Leie mnd.

25 000 kr

Etasje
1
Soverom
5
P-ROM
184 m²
Type
Enebolig med utleiedel
Fasiliteter
Garasje Veranda

5 soverom - 2 garasjeplasser - 2 kjøkken - 3 bad/WC - hage - opparbeidet uteplass

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Solvikveien 5, 1365 Blommenholm
Gnr. 10, bnr. 434 i Bærum kommune

Områdebeskrivelse

Eneboligen befinner seg i et etablert boligområde på Blommenholm i Bærum. Det er kort vei til barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon - det går både buss og tog til Oslo. Det er gangavstand til Høvik handlesenter og en kort kjøretur unna finner en Sandvika med sine forretninger, spisesteder, kulturhus m.m. Sjøen er noen minutters gange unna med flere tur- og rekreasjonsmuligheter. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 210 kvm
Totalt bruksareal: 184 kvm
Totalt primærrom: 184 kvm

Parkering

Det er to garasjeplasser og biloppstillingsplasser på tomten. 

Standard

Boligen har to etasjer.

- 1. etasje inneholder - 

Entré, tre soverom, bad/WC, kjøkken og stue.


- 2. etasje inneholder - 

Vaskerom m/ utgang til terreng, gang, to soverom, bad/WC, wc, kjøkken, stue m/ utgang til terrasse

Oppvarming

Boligen varmes opp ved hjelp av fyring eller strøm.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Leietaker tegner eget strømabonnement. 

Overtagelse

2458599

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 75 000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 9 000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Husleien beløper seg til kr. 25 000,-. 

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon 21 00 72 51

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.