Sorgenfrigata 3

Leie mnd.

8 900 kr

Etasje
2
Byggeår
1917
Soverom
1
P-ROM
23 m²
Type
Eierleilighet

Majorstuen, Pen og sjarmerende 1-roms - Møblert - Hybelkjk, Flislagt bad - Sentralt - Rolig. Ledig 10.8

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Attraktiv og sentral beliggenhet på Majorstua, kun ett steinkast unna den populære handlegaten Bogstadveien. Denne delen av Sorgenfrigata er rolig og enveiskjørt med lite trafikk. Her har man byens beste utvalg av butikker, dagligvarer, kafeer og spisesteder rett rundt hjørnet for leiligheten. Kort til t-bane (Majorstuen), trikk og buss. Dette området er definitivt et av Oslos beste boområder!

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt primærrom: 23 kvm

2.etg: Pent møblert og sjarmerende 1-roms leilighet. Hybelkjøkken med hvitevarer og skap. Delikat, flislagt bad med dusj og vaskemaskin. Stort garderobeskap medfølger. Leiligheten er veldig lys med store vindusflater i stuen. Fint opparbeidet forhage med plen. Tilgang til del av bod i kjeller (deles med eier).

Leien inkluderer hybelkjøkken, kabel-tv og diverse møbler. 

Strøm og wifi kommer i tillegg med kr.500,- pr mnd. 

Overtagelse

2458707

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.28.200,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 3.384,-.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.

Leieren skal vedlikeholde bl.a maling, tapeter, gulvbelegg, innvendige dører samt den innvendige delen av utgangsdører, ildsteder, låser og nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. Leieren skal forestå vedlikehold, herunder oppstaking av rør til og med vannlås og sluk. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Alle arbeider som leieren plikter å utføre, må utføres uten ugrunnet opphold og håndverksmessig forsvarlig og iht. Norsk Standard.
minusVis mindre
Reinulf Aasen
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Reinulf Aasen

Telefon 21 00 72 92

Lurer du på noe

Reinulf svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.