Søster Mathildes gate 21

Leie mnd.

11 500 kr

Etasje
8
Byggeår
2006
Soverom
1
P-ROM
36 m²
Type
Andelsleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

Lørenskog/Rasta - Pen 2-roms i 8.etg med balkong og flott utsikt. Kabel-tv og bredbånd inkludert. Ledig omgående

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Søster Mathildes Gate 21, 1476 Rasta
Gnr. 101, bnr. 155 i Lørenskog kommune.
Smart Apart 2 Borettslag, org.nr. 990 500 843

Områdebeskrivelse

Søster Mathildes gate 21 ligger sentralt til på Rasta med kort vei til alt Lørenskog kommune har å by på samt nærhet til Oslo, Lillestrøm og Gardermoen. Nærområdet er preget av trivelige gangstier, grøntområder, lekeplasser, spisesteder og servicetilbud m.m. Kort vei til flere barnehager og skoler. Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å ha nærhet til alt du trenger i hverdagen. 

Shopping/Fasiliteter: På boligfeltet ligger matbutikken Joker som er åpen 7 dager i uka. Triaden Lørenskog Storsenter ligger rett utenfor døren, senteret har rundt 81 spennende butikker. På senteret har du bl.a. hyggelige kafeer/restauranter, vinmonopol, apotek, frisør m.m. Dine daglige innkjøp kan enkelt gjøres på coop extra, Meny eller Rema 1000. Det er i tillegg kort avstand til Metro, Strømmen Storsenter, Lillestrøm og Oslo sentrum med alt av butikker og servicetilbud. Lørenskog hus har et variert tilbud av diverse kulturelle begivenheter som bibliotek, kino, konserter og forestillinger.

Rekreasjonsmuligheter: Losby gård og området omkring Losby gods er et populært tur - og rekreasjonsområde både sommer som vinter. Losby gård er et flott utgangspunkt for turer innover Østmarka. Det er mulighet for å utforske marka med f.eks. sykkel eller kano fra Mønevann og videre innover vassdragene. Kommunen driver Losby besøksgård hvor de har forskjellige dyr og kafé. Golfbanen på Losby er et meget flott anlegg med både 18 og 19 hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Tennisbane og svømmehall på Kjenn. Rådhusparken og fine turstier rundt Langvannet.

Offentlig kommunikasjon: Kollektivtrafikken er godt utbygd og Oslo sentrum er 15-25 minutter unna med bil, buss eller tog. Busstopp i Vallerudveien og Triaden/Skårersletta, herfra går Buss nr. 411 til Oslo S eller buss nr. 411 og 872 til Lillestrøm stasjon. Buss nr. 361/363 går mellom Grorud og Skjetten med stopp på Lørenskog Stasjon, herfra går det buss til Akershus sykehus. Lørenskog stasjon er nærmeste togforbindelse. Skal du ut å reise tar du deg til Oslo Lufthavn Gardemoen på ca. 20 min.

Barnehager og skoler

 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 36 kvm
Totalt primærrom: 36 kvm

Primærrom:
Entré, stue/kjøkken m/utgang til balkong m/bod, soverom og bad.

I tillegg disponerer boligen èn bod

Tomten

Eiet tomt på 470 kvm som tilhører borettslaget. Pent opparbeidede og beplantede utomhusarealer med bla. asfalterte gangstier omrammet med belegningsstein.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Det er mulig å leie garasjeplass på området. 

Standard

Velkommen inn til Søster Mathildes gate 21 på Rasta. Dette er en pen og nyere leilighet med en sentral beliggenhet på Lørenskog. Leiligheten ligger i 8. etasje med balkong, som byr på en flott utsikt. 
Leiligheten består av følgende:

Kjøkken:
Moderne kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger leieforholdet. 

Stue:
Store vindusflater gir god romfølelse og naturlig lys. Fra stuen er det utgang til koselig balkong. Inkludert i leien er grunnpakke Kabel-Tv og Internett   

Baderom:
Pent flislagt bad med varmekabler i gulv, dusjhjørne, toalett, servant og vaskemaskin.

Soverom:
Leiligheten har et romslig soverom med praktisk garderobeløsning rundt sengen.

Eksternt:
Bod i kjeller. 

Leietaker betaler selv for eget strømforbruk og tegner selv egen innboforsikring. 

Ønsker du at dette skal bli ditt neste hjem? Kontakt megler på eirik.bakland@krogsveen.no eller trykk "send melding" for å avtale visning. 

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabel i gulv på bad.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 34.500,-. evt. leiegaranti fra Norwegian Broker kr. 4140,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger. Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen. 

Inkludert i leien er grunnpakke Kabel-Tv og Internett. Leietaker betaler selv for eget strømforbruk og tegner selv egen innboforsikring. 

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.