Statsrådtunet 13B

Leie mnd.

11 500 kr

Etasje
1
Byggeår
2012
Soverom
2
P-ROM
69 m²
Type
Eierleilighet
Fellesutgifter
1600 kr

EIDSVOLL VERK: Pen 3R m/god standard.*Solrikt*Garasje*Sentralt *Gangavstand til Stasjon * Umøblert

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Statsrådtunet 13 B, 2074 Eidsvoll Verk
Gnr. 129, bnr. 17, snr. 19 i Eidsvoll kommune.

Areal og innholdsbeskrivelse

Innhold:
1. etasje 69 kvm: Entré, stue, kjøkken, bad og to soverom.
I tillegg disponerer boligen to boder - én innvendig og én utvendig.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjerekke.

Standard

Leiligheten holder gjennomgående god standard og bærer preg av å være godt ivaretatt. Fornuftig og arealeffektiv planløsning som utnytter plassen godt. Store og luftige rom med god romfølelse med lyse og moderne farger. Åpen kjøkken- og stueløsning gjennomført på en god måte. Fra stuen er det direkte utgang til stor, utvidet terrasse med gode solforhold; terrassen blir en naturlig forlengelse av stuen på sommertid! Balansert ventilasjon og vedfyring i stuen. Videre er soverommet og badet oppgradert med påkostet skap fra Skapskredderen.

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett og keramiske fliser
Vegger: Malte MDF-plater
Himlinger: Takess-plater

Kjøkken:
Kjøkkeninnredningen fra Sigdal med hvite, slette fronter. God arbeidsplass på kjøkkenet. Benkeplate i laminat med nedfelt stålvask. Integrert induksjontopp og stekeovn, frittstående oppvaskmaskin og kjøleskap. Mekanisk balansert ventilasjon med avtrekk over koketopp. Kitchen-board på vegg mellom
benkeplate og overskap. Alt av hvitevarer på kjøkken medfølger boligen!

Bad:
Stort bad med fliser på vegg og gulv. Dusjkabinett. Gulvstående wc. Mekanisk avtrekk. Opplegg for vaskemaskin. Baderomsmøbel med helstøpt vask og skap.

Annet: 
- Bildene er innhentet fra tidligere annonsering. Leiligheten leies ut umøblert.
- Leiligheten er bebodd i dag.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabler på bad og gang. Vedfyring i stuen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Husleie inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Grunnpakke på Tv & internett. Boligen er tilknyttet Viken Fiber som leverandør av kabel-tv
- Integrerte hvitevarer på kjøkken.
- Garderobesskap i entrè og på ett soverom.

Husleien inkluderer ikke:
- Innboforsikring. Leietaker må ha innboforsikring på egne eiendeler.
- Strøm. Tidligere eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 14.000,- pr. år.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.34 500,-

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter:  Mars 2020 og utløper: Mars 2023
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe

Ulrikke svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.