Stovner Senter 18

Leie mnd.

12 000 kr

Etasje
1
Byggeår
1975
Soverom
1
P-ROM
50 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Heis

Stovner - Romslig 2-roms rett ved Stovner senter. Markterrasse og hage. Ledig omgående!

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Stovner Senter 18, 0985 Oslo
Gnr. 99, bnr. 109, snr. 1  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger svært sentralt på Stovner øverst i Groruddalen. Sameiet har umiddelbar nærhet til nyoppussede Stovner Senter som har et stort utvalg av butikker, matforretninger og serveringssteder som blant annet Olearys som har inngang fra den nye hovedinngangen på torget som gjør at de har lange åpningstider som gjør det mulig å få servering etter stengetiden til senteret. I tillegg finnes Nav, tannlege, kiropraktor, fysioterapaut mv her også.  

Foran Stovner senter er det en nyere bydelspark. Parken består av et grøntområde og torg, med flere aktivitetsområder for barn og unge. I forbindelse med etablering av parken er Fossumveien forbedret. Det er etablert nye rundkjøringer og en ny gateterminal for kollektivtrafikken i tillegg til gjennomgående gang/- og sykkelvei mellom Karl Fossums vei og Tokeruddalen.

Prosjektet er en del av Groruddalssatsingen. Groruddalssatsingen er Oslo kommunes og statens innsats for å bedre miljø, samferdsel, bomiljø og oppvekstsvilkår i Groruddalen. Hovedmålet for satsingen er bærekraftig byutvikling, synlig miljøopprusting, samt bedre livskvalitet og levevilkår for beboerne.

Få minutters gange til buss og t-bane ved Stovner T.

T-bane med Linje 5 tar deg til Jernbanetorget på 24 min. Linje 4 tar deg til Storo med muligheter for bytte mot blant annet BI Nydalen.

Nattbuss N5(Jernbanetorget - Vestli T) 
Buss nr. 64A: Furuset T - Stovner T via Høybråten
Buss nr. 64B: Furuset T - Stovner T via Haugenstua
Buss nr. 65: Furuset T - Stovner T via Smedstua

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 55 kvm
Totalt bruksareal: 50 kvm
Totalt primærrom: 50 kvm

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. Mulighet for leie av garasjeplass i lukket garasjeanlegg.

Standard

Entré:
Hyggelig entré med god plass til å sette fra seg yttertøy og sko.

Stue:
Stor og romslig stue med utgang til markterrasse. Det er god plass til spisebord og sofakrok med tilhørende møblement.

Baderom:
Flislagt baderom med varmekabler i gulv. Baderommet er utstyrt med badekar, WC og servant med underskap og overspeil. Vaskemaskin medfølger.

Kjøkken:
Kjøkken i delvis åpen tilknytning til stuen. Hvitevarer medfølger. God arbeidsflater og godt med skapplass.

Soverom:
Stort soverom med plass til dobbeltseng og plass til oppbevaring.


*** Ønsker du en visning? Send meg gjerne en e-post til: oystein.sannes@krogsveen.no med informasjon om deg dere.

Overtagelse

2458662

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 36.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.320,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig

Øystein Sannes

Telefon 21 00 72 74

Lurer du på noe

Øystein svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.