Suhms Gate 28, leil.108

Leie mnd.

39 000 kr

Etasje
8
Byggeår
2004
Soverom
3
P-ROM
145 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

MAJORSTUEN/MARIENLYST PARK- Lekker og innholdsrik penthouseleilighet til leie! 2 solrike terrasser- Møblert- Garasjeplass- Heis.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Suhms Gate 28, leil.108, 0362 Oslo
Gnr. 46, bnr. 115, snr. 108  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Boligen ligger sentralt til i meget attraktive Marienlyst Park Boligsameie på Majorstuen. Her bor du i grønne og rolige omgivelser, med nærhet til alt Oslo har å tilby!
Området preges av fin arkitektur og bebyggelse med god avstand mellom bygårdene. Sameiet byr på et flott og godt vedlikeholdt fellesareal- med både sitteplasser og lekeplasser for alle beboere og deres gjester. Sameiet disponerer i tillegg en fellesleilighet som kan leies rimelig ved store og små anledninger.

Leiligheten ligger med umiddelbar nærhet til grøntarealene på Marienlyst, med hyggelige Marienlystparken og friområdet Tørteberg like utenfor boligen. Her er det både mini-golf, volleyballbane og fotballbaner. Frognerparken er kun en spasertur unna; et flott sted for hele Oslos befolkning sommer som vinter med store grøntområder, skulpturer og trivelige arrangementer. I tillegg finner man Frogner stadion, treningssenter, Frognerbadet, og Colosseum kino i samme området.

Området byr dessuten på effektiv offentlig kommunikasjon med buss, flybuss, trikk og t-bane innen kort gangavstand (Majorstuen-krysset). Det er også holdeplass for buss på Marienlyst, gangavstand til Frøen T-banestasjon og Blindern T-banestasjon. Et rikt utvalg av kafeer og restauranter nærmest utenfor døren. Kort avstand til en av Norges flotteste handlegater, Bogstadveien med gode shoppingmuligheter og utvidet tilbud av både forretninger og servicetilbud.

Det er flere barnehager og skoler i nærheten, med Marienlyst barne- og ungdomsskole som den nærmeste. På andre siden av leiligheten ligger NRK og nord for Marienlyst ligger Universitetet i Oslo, i tillegg er det nærhet til Politihøyskolen og Musikkhøyskolen. Nærområdet byr på en rekke fritidsaktiviteter for alle aldersgrupper, blant annet fotballklubben Frigg, kor, korps og fritidsklubb for barn og unge.

Kort vei også til Bygdøy med badeplasser og flotte turområder. Innendørshallen Athletica Domus ved Ullevål inneholder blant annet en stor helårs svømmehall med tilliggende boblebad og spa. Lett adkomst til Nordmarka og Sognsvann med rekreasjonsmuligheter året rundt.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 160 kvm
Totalt bruksareal: 145 kvm
Totalt primærrom: 145 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Leiligheten inneholder:
Entré, soverom, soverom med eget bad, bad/wc, kjøkken og spisestue med åpen løsning mot stue, stue med gasspeis. Sydvestvendt takterrasse på ca. 9 m2 og nordøstvendt takterrasse på ca. 38 m2.

Husleien inkluderer:
- Møblering.
- Fjernvarme.
- Varmtvann.
- Kabel-tv og internett (grunnpakke etter sameiets avtale med leverandør).
- 1 garasjeplass med heisadkomst. Mulighet for å leie 1 plass til i samme anlegg for kr.1.500,- per måned. 

Leietaker står selv ansvarlig for strøm- og andre abonnementer. Gasspeis betales selv av leietaker.

Leieperiode:
Minimum 1 år.

Sikkerhet:
3 måneders depositum, eller leiegaranti fra Hiscox.

Tomten

Areal: 13 651
Pent opparbeidet tomt med grøntanlegg, prydbusker og asfalterte gangveier.

Parkering

Leiligheten har 1 tilhørende parkeringsplass i kjeller med heisadkomst. Mulighet for å leie ekstra garasjeplass for kr.1.500,- per måned. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Standard

Velkommen til Suhms gate 28- en lekker og unik penthouseleilighet med heisadkomst i trivelige Marienlyst Boligsameie på Majorstuen.

Standard:
Leiligheten har gjennomgående høy standard og er godt vedlikeholdt. Lyse og tidsriktige farger på innervegger og parkett på gulv. Det er store vindusflater i alle rom som slipper godt inn med naturlig lys. 

Rom:

Stue
Lys og romslig stue som er svært pent møblert. God planløsning som skaper en eksklusiv og luftig romfølelse. 

Spisestue 
Åpen spisestue med stor spisegruppe. Spisestuen ligger ved de store vinduene som slipper rikelig inn med lys- perfekt spisestue for gjester!

To soverom 
Lyse soverom av romslig størrelse. God plass til oppbevaring i begge rom. Det største soverommet har tilgang til eget bad. 

Kjøkken
Bulthaup kvalitetskjøkken fra 2009 i eloksert aluminium med benkeplate i stål (1 cm). Fliser på vegg og kjøkkenøy med integrert induksjon platetopp,
stålhette med filter og oppvaskmaskin. Innebygget kjøleskap, integrert dampovn, kaffemaskin og stekeovn. 2 varmeskuffer og vinskap. Alle hvitevarer
kommer fra Gaggenau. Det er også plass for side-by-side kjøl/frys i grovkjøkken.

Baderom
På begge bad er det moderne baderomsinnredning med Keuco baderomsmøbler (speil og servanter) - Villeroy & Boch toaletter og fliser og Raindance
dusjhoder samt downlights og varme i gulv.

Verandaer og terrasser
2 takterrasser, hhv. sydvestvendt på ca 9 m2 og nordøstvendt på ca 38 m2. Begge har platting av edeltre.
To utganger til nordøstvendt terrasse.

Innervegger:
Malte flater, tapet, etc. Fliser på bad.

Himling og overflate:
Malte flater. Generell takhøyde på 2,6 meter.

Gulv og overflater:
Parkett i alle rom hvorav noen rom med massiv eikeparkett. Fliser på bad.

Vinduer og dører i yttervegg:
Isolerglassvinduer. Glatte innerdører av eik.

Annet:
- Fellesarealer med opparbeidet parkanlegg med 3 lekeplasser, sitteplasser og vannspeil.
- Bredbåndstilknytning for data og telefon. Dørtelefon med kamera.
- Sameiet har selskapslokale som kan disponeres av sameierne.

Leierens vedlikeholdsplikt:
Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking på terrasse.

Oppvarming

Sentralvarmeanlegg med radiatorer via fjernvarmeanlegg. Styringsautomatikk for regulering av varme. Felles v.vannsforsyning. Gulvvarme i bad via el.
varmekabler.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.
minusVis mindre
Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

Telefon 21 00 72 83

Lurer du på noe

Mai svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.