Suhms Gate 28, leil.109

Leie mnd.

21 000 kr

Etasje
8
Byggeår
2004
Soverom
2
P-ROM
71 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

MARIENLYST PARK- Unik toppleilighet med utsikt over by og fjord til leie. Møblert- 2 solrike balkonger - heis!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Suhms Gate 28, leil.109, 0273 Oslo
Gnr. 46, bnr. 115, snr. 109 i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Boligen ligger sentralt til i meget attraktive Marienlyst Park Boligsameie på Majorstuen. Her bor du i grønne og rolige omgivelser, med nærhet til alt Oslo har å tilby!
Området preges av fin arkitektur og bebyggelse med god avstand mellom bygårdene. Sameiet byr på et flott og godt vedlikeholdt fellesareal- med både sitteplasser og lekeplasser for alle beboere og deres gjester. Sameiet disponerer i tillegg en fellesleilighet som kan leies rimelig ved store og små anledninger. 

Leiligheten ligger med umiddelbar nærhet til grøntarealene på Marienlyst, med hyggelige Marienlystparken og friområdet Tørteberg like utenfor boligen. Her er det både mini-golf, volleyballbane og fotballbaner. Frognerparken er kun en spasertur unna; et flott sted for hele Oslos befolkning sommer som vinter med store grøntområder, skulpturer og trivelige arrangementer. I tillegg finner man Frogner stadion, treningssenter, Frognerbadet, og Colosseum kino i samme området.

Området byr dessuten på effektiv offentlig kommunikasjon med buss, flybuss, trikk og t-bane innen kort gangavstand (Majorstuen-krysset). Det er også holdeplass for buss på Marienlyst, gangavstand til Frøen T-banestasjon og Blindern T-banestasjon. Et rikt utvalg av kafeer og restauranter nærmest utenfor døren. Kort avstand til en av Norges flotteste handlegater, Bogstadveien med gode shoppingmuligheter og utvidet tilbud av både forretninger og servicetilbud.

Det er flere barnehager og skoler i nærheten, med Marienlyst barne- og ungdomsskole som den nærmeste. På andre siden av leiligheten ligger NRK og nord for Marienlyst ligger Universitetet i Oslo, i tillegg er det nærhet til Politihøyskolen og Musikkhøyskolen. Nærområdet byr på en rekke fritidsaktiviteter for alle aldersgrupper, blant annet fotballklubben Frigg, kor, korps og fritidsklubb for barn og unge.

Kort vei også til Bygdøy med badeplasser og flotte turområder. Innendørshallen Athletica Domus ved Ullevål inneholder blant annet en stor helårs svømmehall med tilliggende boblebad og spa. Lett adkomst til Nordmarka og Sognsvann med rekreasjonsmuligheter året rundt.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 78 kvm
Totalt bruksareal: 71 kvm
Totalt primærrom: 71 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Leiligheten inneholder: Entre, 2 romslige soverom med garderobe, lekkert bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til vestvendt balkong. Utgang til østvendt balkong fra soverom.

Husleien inkluderer:
- Møblering.
- Fjernvarme.
- Varmtvann.
- Kabel-tv og internett (grunnpakke etter sameiets avtale med leverandør).

Leietaker tegner eget strømabonnement.

Parkering

Det er mulighet for å leie 1 garasjeplass i felles privat anlegg for kr.1.500,- per måned. 

Standard

Velkommen til Suhms gate 28- en attraktiv toppleilighet med to 2 balkonger i Marienlyst Boligsameie på Majorstuen.

Standard:

Leiligheten har gjennomgående god standard. Lyse og tidsriktige farger på innervegger og parkett på gulv. Det er store vindusflater i alle rom som slipper godt inn med naturlig lys. Utgang til balkong fra stue og soverom. Arealeffektiv rominndeling og godt med oppbevaringsplass. 

Rom:

Entré
Pen entré med god oppbevaringsplass. 

Stue
Romslig og møblert stue med store vindusflater som bidrar til meget gode lys og solforhold. Utgang til stor og solrik balkong.

Kjøkken
Flott kjøkken med åpen løsning mot stuen. Stilfull kjøkkeninnredning m/ integrerte hvitevarer med laminat benkeplate. Innebygget komfyr med keramisk platetopp, vifte i overskap, oppvaskmaskin og kjøl/frys integrert, samt vinskap.

Bad
Bad med veggmontert wc, baderomsinnredning med nedfelt servant i benk/underskap. Dusjhjørne og downlights i taket.
Vaskemaskin og tørketrommel medfølger. 

To soverom 
2 lyse og pene soverom hvorav det ene soverommet har direkte utgang til balkong. Walk-in closet.

- Fellesarealer med opparbeidet parkanlegg med 3 lekeplasser, sitteplasser og vannspeil.  
- Bredbåndstilknytning for data og telefon. Dørtelefon med kamera. 
- Sameiet har selskapslokale som kan disponeres av sameierne.

Oppvarming

Fjernvarme.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr.68.100,-. evt. leiegaranti fra Hiscox.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre
Mai Phan
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Mai Phan

Telefon 21 00 72 83

Lurer du på noe

Mai svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.