Sundbyjordet 5

Leie mnd.

10 500 kr

Etasje
-1
Byggeår
1963
Soverom
2
P-ROM
80 m²
Type
Enebolig med utleiedel

JESSHEIM: Stor og sjarmerende 3 roms kjellerleilighet midt i Jessheim sentrum* Peis* Hvitevarer*Parkering & Garasje

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Sundbyjordet 5, 2050 Jessheim
Gnr. 134, bnr. 85  i Ullensaker kommune.

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et meget populært, sentrumsnært og meget barnevennlig boligområde på Jessheim.Området har umiddelbar nærhet til Døli barneskole og barnehage - samt kort gangavstand til bysentrum
med et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud.Jessheim kulturhus byr på konserter, teater, revyer, kunstutstillinger og 3 kinosaler. Jessheim Storsenter
innehar 145 butikker og serveringssteder.

Byen har nærhet til flott natur på flere kanter, rikelig med merkede løypenett/stier/sykkelveier i området,enten man tar utgangspunkt i Jessheimmarka i øst, Nordbymoen i nord, eller Vestmoen ved Nordbytjernet.Nordbytjernet er et av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker, kun én km fra Jessheim sentrum. Rundttjernet er det godt tilrettelagt med turveier for rullestolbrukere og folk med barnevogn. Nordbytjernet harflotte badeplasser med strender, volleyballbane, badebrygge og fiskebrygge, samt et utendørs treningsrommed flere apparater fritt tilgjengelig for brukere i området.

Fra Jessheim er det gode togforbindelser til /fra Oslo med halvtimes togavganger, samt god bussforbindelsemot Gardermoen. Med bil tar du deg lett til Gardermoen på 10 min og Oslo på 30 min.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal:   80  kvm
Det foreligger ingen eksakt oppmåling av leiligheten. Arealet er innhentet fra utleier. Ønsker leietaker eksakte mål, må disse tas på eget ansvar.

INNHOLD:

Underetasjen: 
Utvendig inngangsparti, stue/ kjøkken i åpen løsning, bad og 2 store soverom.  
 	- Det medfølger også en parkeringsplass og en garasjeplass. ( Garasjeplassen vil bli tilgjengelig til sommeren)
 	- Det medfølger også noe utearale, utenfor inngangsparti, som kan benyttes.

Tomten

Eiet tomt.

Parkering

Det medfølger en parkeringsplass og en garasjeplass. 

Standard

STANDARD:
Leiligheten fremstår av god standard, og har nå i ettertid blitt gjort om til utleiedel av utleier, etter dem flyttet inn i boligen. Utleier har selv ikke bodd i utleieleiligheten.

Innvendige overflater:
Gulv: Laminat og fliser
Vegger: Panel
Himling:Malt himling

ENTRÈ
Leiligheten har et eget inngangsparti på utsiden av eneboligen. Det er en utvendig trapp ned til leiligheten. 
Ved inngangspartiet kommer du inn i en åpen stue/kjøkken løsning.

STUE / KJØKKEN
Leiligheten har en moderne åpen løsning  mellom stue og kjøkken, hvilket gir rommet en romslig og luftig romfølelse.

Trehvit kjøkkeninnredning som fremstår i god stand med trebenkeplate.Kjøkkenet er av romslig størrelse og har godt med både benke- og skapplass.Det medfølger frittstående komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin og lite kjølesskap.Stuen fremstår av stor størrelse hvor det er godt plass til romslig sofagruppe med tilhørende møblement, med mer.Mellom stuen og kjøkkenet er det også plass til en hyggelig spisegruppe med plass til hele familien. Det er gulvvarme i gulv.

BAD
Badet fremstår av eldre standard og er antagelig fra byggeår. Badet holder ikke dagens TEK 10, men er velfungerende og har en romslig størrelse. Badet har flislagt gulv og panel på veggene, har lys fritthengende baderomsinnredning hvor det er godt med oppbevaringsplass. Et praktisk dusjhjørne og gulvmontert toalett. Det er gulvvarme i gulv.

SOVEROM
Leiligheten har 2 lyse soverom som fremstår av stor størrelse. Her er det god plass til seng med tilhørende møblement, med mer.
Her er god plass til en store garderobeløsninger.


Annet:
- Utleier har ikke søkt i kommunen for å få utleiedelen godkjent. Så det er ikke en godkjent utleiedel pr.dags dato.
- Hybelen leies ut i dag slik at utleier vet ikke om noen mangler ved boligen og boligen leies ut slik den fremstår på vising. Leietaker har selv undersøkelsesplikt på visning og kan ikke pårobe seg feil og mangler de burde ha oppdaget. 

Oppvarming

Leiligheten har en elektrisk oppvarmning og peis i stue.
- Gulvvarme i gulv på kjøkken/ stue og bad.
-  Ellers panelovner.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 33 000,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Husleie inkluderer:
- Kommunale avgifter
- Renovasjon
- Hvitevarer på kjøkken med komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap. Vaskemaskin.
- Internett

Husleien inkluderer ikke:
- Tv
- Andre abonnomenter.
- Strøm

Det er en strømmåler i boligen, så leietaker og utleier vil dele denne kostnaden. 
Leietaker skal betale 1/3 av den totale strømregningen. Utleier har estimert at denne vil omtrening ligge på kr 1000,-

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Ulrikke Sandvold
Daglig Leder/Eiendomsmegler /Master i Eiendomsutvikling

Ulrikke Sandvold

Telefon 63 80 69 82

Lurer du på noe

Ulrikke svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.