Grünerløkka

Thorvald Meyers Gate 70A

Leie mnd.

11 900 kr

Etasje
3
Byggeår
1894
Soverom
1
P-ROM
31 m²
Type
Andelsleilighet

Flott 2-roms hybelleilighet på Grünerløkka

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Thorvald Meyers Gate 70A, 0552 Oslo
Gnr. 228, bnr. 511, fnr.  i Oslo kommune.
Andelsnr. 34
Borettslaget Nedre Løkka , org.nr.984626975 

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet i kjernen av Grünerløkka, rett ved Olaf Ryes plass, Sofienbergparken og Birkelunden. Grünerløkka er en av byens mest spennende og stemningsfulle bydeler med et rikt utvalg av kafeer, restauranter, gallerier samt store, frodige parker.

Her har du Grünerløkkas urbane bydelsliv rett ut hoveddøren med alt denne spennende bydelen kan by på av shopping, gastronomi, uteliv og all slags hygge. Alle "Løkkas" mest attraktive spise- og utesteder som Kaffebrenneriet, Villa Paradiso, The Nighthawk Diner, Delikatessen, Fru Hagen, Aku Aku, Ryes og Parkteateret, for å nevne noen, ligger kun få minutter unna. Populære Ringen kino, Norges første heldigitale kino er etablert i Ringnes Park senter. På Løkka har du alt du trenger innen gangavstand: Frisører, optiker, apotek, vinmonopol, klær, sko, blomsterbutikk, jernvare, skinnmaker, renseri etc.

Beveger du deg vestover finner du også nyutviklede Vulkan med Mathallen og spise- og utelivssteder som Døgnvill, Bar Vulkan og Smelteverket. Vulkan har allerede etablert seg som et annerledes og spennende byområde med kulturtilbud, uteliv, hoteller, boliger, treningssentre og mye mer. Mathallen Oslo har blitt en viktig attraksjon for Oslo.

Akerselva er bare et minutters gange unna med sine flotte tur- og rekreasjonsmuligheter. Nærhet til barnehager og skoler som Kunsthøyskolen samt gangavstand til sentrum. Treningssenter på Vulkan samt SatsElixia finner du både i Ringnes Park og på Schous plass.
 
Kollektiv transport i umiddelbar nærhet. Trikkestoppet Olaf Ryes Plass med trikkelinjene 11, 12 og 13 er så nær du kan komme transport, men likevel oppleves leiligheten som stille og rolig i sidegaten ved Grüners gate.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 31 kvm
Totalt primærrom: 31 kvm

* Ved interesse og ønske om visning, send en liten beskrivelse av deg selv til: thomas.dideriksen@krogsveen.no

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Standard

Boligen inneholder:

Entre:
Åpen entre til stue og kjøkken med plass til å sette fra seg sko og jakker.

Stue:
Mindre stue med plass til sofaavdeling og med store vinduer.

Kjøkken:
Nytt og åpen kjøkken til stuen med hvitevarer.

Baderom:
Flott utnyttet baderom med stor dusjsone og vegghengt toalett. Toppbetjent vaskemaskin følger leieforholdet..

Soverom:
Romslig soverom med plass til seng og klesskap. På det illustrerte bilde ses, hvordan soverommet kan innredes.

Oppvarming

Boligen varmes opp av strøm og er inkl. i husleien. 

Overtagelse

2458837

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar

Boligen leies ut umøblert. 

Husleie

Husleien inneholder:
- Fyring
- Varmt vann
- Strøm

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 35.700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4.284,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: Etter avtale.
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Thomas Gjerde Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Telefon 21 00 72 50

Lurer du på noe

Thomas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.