Trollstigen 7

Leie mnd.

20 000 kr

Byggeår
1967
Soverom
4
P-ROM
254 m²
Tomteareal
1557 m²
Type
Enebolig - Frittliggende

Drøbak - Stor og flott enebolig med solrik tomt. Ledig fra 01. juli 2019.

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Trollstigen 7, 1446 Drøbak
Gnr. 71, bnr. 276 i Frogn kommune.

Områdebeskrivelse

Eneboligen har en meget attraktiv beliggenhet, ca. 1,5 km fra Drøbak Sentrum. Boligen ligger i et veletablert og populært boligområde. Gode solforhold.  Det er gangavstand til bussholdeplass på Skorkeberg med hyppige avganger til Oslo og Ski. I sentrum finner man bla. post, bank, restauranter, butikker, båthavn og badestrender. Det finnes også flotte badestrender syd for sentrum. Golfbane og turterreng på Belsjø/Seiersten. Øvrig servicetilbud på handlesenteret Amfi Drøbak City på Dyrløkke. Ca. 35 min. med bil til Oslo.

Veibeskrivelse

Fra Oslo: Følg Osloveien frem til avkjøring til venstre ved 7-eleven på Ullerud og inn Sogstiveien. Følge denne veien frem til Trollstigen og ta til venstre når
denne veien ender får du boligen på høyre hånd.

Barnehager og skoler

Boligen sogner til Drøbak barneskole, men ligger på grensen til Sogsti barneskole.

Parkering

Plass til 1 bil i carport. Parkeringsplasser også på eiendommen.

Standard

Stor og flott enebolig med solrik tomt. Eneboligen fremstår som flott og vedlikeholdt. Det er blitt foretatt nylige større oppgraderinger, herunder nytt kjøkken og ny stue, 2 nye bad med mer.

Boligen inneholder følgende:

Entré: 
Hyggelig entré med skyvedørsgarderobe og god plass til å sette fra seg yttertøy og sko.

Kjøkken:
Romslig og svært delikat kjøkken med moderne og integrerte hvitevarer. Lekker en-stavs eikeparkett. Gode arbeidsflater og praktisk kjøkkenøy.

Stue: 
Stor stue med god plass til sofakrok og tilhørende møblement. I forlengelsen av kjøkkenet er deler av stuen helt nyoppusset, også her med lekker en-stavs eikeparkett.

Bad: 
2 romslige og nyoppussede og delikate bad med svært høy standard. Begge badene er utstyr med flislagte gulv med varmekabler, wc, servant med overspeil og lys. 
Det ene badet er utstyrt med dusjsone, og det andre er utstyrt med badekar.

Soverom:
4 store soverom. God plass til dobbeltseng og oppbevaringsmuligheter på samtlige. Hovedsoverommet har "walk-in-closet" samt direkte tilgang til bad.


* Visning? Send meg gjerne en e-post med informasjon om deg/dere til: oystein.sannes@krogsveen.no

Overtagelse

2458665

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 60.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 7.200,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger.
Strøm og internett settes på leietakere.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Øystein Sannes
Eiendomsmeglerfullmektig

Øystein Sannes

Telefon 21 00 72 74

Lurer du på noe

Øystein svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.