Grünerløkka

Tromsøgata 5C

Leie mnd.

20 000 kr

Etasje
4
Soverom
2
P-ROM
85 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Fantastisk tre-roms loftsleilighet med sentral beliggenhet på Løkka - hvitevarer inkl. - bruttoareal på 100 kvm.!

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Tromsøgata 7, 0565 Oslo

Gnr. 227, bnr. 419, snr. 21  i Oslo kommune.

Områdebeskrivelse

Boligen har en sentral beliggenhet på særegne Rodeløkka i en rolig nabolagsgate. Området er preget av eldre, men nyrestaurerte trehus. Det er flere parker og grøntanlegg i området - Sofienbergparken, Olaf Ryes plass, Birkelunden og Tøyenparken nevnes eksempelvis. 
Det er kort vei til restauranter, kafeer, gallerier og utesteder. Det er et barnevennlig område og det finnes barnehager og skoler i nærheten. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 100 kvm
Totalt bruksareal: 87 kvm
Totalt primærrom: 85 kvm

I tillegg disponerer boligen 1 bod i kjeller.

Parkering

Parkeringsplass i lukket garasjeanlegg er inkludert i husleien. 

Det er innført beboerparkering i dette område. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Standard

Det presenteres herved en fantastisk tre-roms leilighet med sentral beliggenhet i en av Oslos mest populære bydeler; Grünerløkka. Boligen har et bruksareal på 87 kvadratmeter. Den inneholder to fullgode soverom, et badeværelse med tørketrommel og vaskemaskin, stue- og kjøkken i åpen løsning og et separat toalett. I tillegg har boligen en romslig entre og en intern bod. 
Fra stuen er det utgang til en solrik terrasse på 5 kvadratmeter. 


- Entré og intern bod - 

Avlang og romslig entre med god plass til å sette fra seg tøy. I gangen er det også en bod. 


- Badeværelse og separat toaett - 

Badet har en dusjsone med skyvedører i glass. På badet står det en tørketrommel og vaskemaskin som leietaker kan disponere.
I tillegg er det et eget separat toalett i boligen.


- Stue- og kjøkken - 

Boligens stue- og kjøkken er stort og lyst med god plass til ulike sittegrupper. I dag er det innredet med en sofagruppe og en spiseavdeling. 
På kjøkkenet disponerer leietaker de fleste nødvendige hvitevarer; koketopp, ovn, kombiskap og oppvaksmaskin. 
Fra stuen er det utgang til den 5 kvadratmeter store terrassen. 


- De to soverommene -

De to soverommene i boligen varierer noe i størrelse, men begge har plass til dobbeltseng og ekstra skapplass. Det største rommet har et eget walk-in-closet.

Oppvarming

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Boligen varmes opp ved hjelp av elektrisitet. 

Overtagelse

2458742

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 60 000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 7 200,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Husleien beløper seg til kr. 20 000,- og inkluderer

- Garasjeplass i lukket anlegg

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen. Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Glenn Waldeland
Eiendomsmeglerfullmektig / Eiendomsforvalter

Glenn Waldeland

Telefon 21 00 72 51

Lurer du på noe

Glenn svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.