Ullernchausséen 116 b

Leie mnd.

12 900 kr

Etasje
1
Byggeår
2005
Soverom
1
P-ROM
35 m²
Type
Andelsleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda Heis

Lilleaker/Ullern, Attraktiv, fullt møblert 1-roms leilighet med alkove i nyere bygg - Vestvendt markterrasse - garasje

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger i 1. etasje med hyggelig utsyn over fellesområdet. Veletablert, rolig og attraktivt boligområde på Lilleaker.

Umiddelbar nærhet til buss 32 og 23 og kort vei til 13-trikken. Trikken tar deg til Frogner og Aker brygge på 10-15 minutter. Buss 32 bruker ca. 12-15
minutter til Oslo sentrum eller andre veien mot Voksen Skog. Buss 23 går mot Røa og Simensbråten (Forbi Handelshøyskolen BI). Kort vei til Lysaker stasjon som er et knutepunkt for kollektiv transport med bl.a. flytog.

Flotte turområder langs Lysakerelven helt ned til Lysaker eller andre veien mot Bogstad. Nærmeste alpinsenter er Tryvann vinterpark, som kan by på et stort og moderne alpinanlegg.

Kort gangavstand til Lilleaker senter med en rekke butikker; Kiwi og Coop matbutikk med post i butikk, hyggelige og populære Kafé Grønn, ushirestaurant, bensinstasjon m.m.

Ca. 10 minutters gange til det populære og lokale CC Vest kjøpesenter som byr på det meste innen servicefasiliteter; blant annet kafeer, restauranter, Elixia, matbutikk, vinmonopol og flere klesbutikker.

Veibeskrivelse

Innkjøring fra Ullernchausséen. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 38 kvm
Totalt bruksareal: 35 kvm
Totalt primærrom: 35 kvm

Leiligheten rom for rom

Entré.
Romslig skyvedørsgarderobe med speilfronter. Parkettgulv, hvitmalte vegger og dørcalling.

Sovealkove.
Praktisk sovealkove med parkettgulv og nymalt kontrastvegg.

Bad:
Pent flislagt bad med varmekabler i gulvet. Dusjhjørne med skyvedører. Servantskap og speil med lyslist. Vaskemaskin og tørketrommel medfølger. Mulighet for å fjerne tørketrommelen hvis leietaker ønsker mer benkeplass på badet.

Kjøkken:
Flott og moderne kjøkkeninnredning med glatte fronter, benkeplate i granitt, integrert komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Nytt frittstående kombinert kjøleskap/fryser. Downlights i tak.
Hyggelig spisesone ved kjøkkenet med utsikt mot fellesarealene. Det medfølger kjøkkenutstyr og spisebord med 4 stoler. 

Stue/kjøkken:
Meget lys stue/spisestue med utgang til markterrasse. Parkettgulv og nymalte vegger. Downlights i tak og persienner. Det medfølger diverse møbler bl.a hjørnesovesofa, bord, tv med tv-benk o.l. 

Markterrasse:
Romslig og solrik sydvestvendt markterrasse på ca. 14 kvm. Vender ut mot hyggelige fellesarealer. Utemøbler medfølger. 

Garasjeplass:
Privat parkeringsplass i lukket anlegg garasjeanlegg

Parkering

Privat p-plass i lukket garasjeanlegg medfølger leiligheten. Gjesteparkering ved innkjøring til garasjen. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Standard

En meget pen og arealeffektiv 1-roms leilighet i et hyggelig og veletablert område til leie. Leiligheten fremstår som delikat og innbydende holdt i lyse og moderne farger. Fra stuen er det utgang til en vestvendt markterrasse med ettermiddagssol med hyggelig utsyn over fellesarealer. Kjøkkenet er moderne med integrerte hvitevarer og nytt frittstående kjøleskap. Badet er flislagt i lyse farger med servant, dusjhjørne, WC, tørketrommel og vaskemaskin. Bygget ble oppført i 2005 og har praktiske og moderne fasiliteter som bl.a. gulvvarme i oppholdsrom og bad, heis ned til garasjeanlegget fra nabooppgangen hvor denne leiligheten disponerer en plass. Perfekt pendlerleilighet og leilighet for 1-2 personer. Egen oppgang til kun to leiligheter. 


Leien inkluderer fullt møblert leilighet med hvitevarer på kjøkken og bad, kabel-tv/interett fra Get (borettslagets avtale med leverandør).

Leietaker tegner selv strømavtale.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i oppholdsrom og bad. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Neste mulige tid for radonmåling er fra oktober/november. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 38 700,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4 644,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde terrasse, og evnt takrenner og nedløpsrør. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking av terrasse.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Jørgen Richter Winsnes
Eiendomsmeglerfullmektig/Eiendomsforvalter

Jørgen Richter Winsnes

Telefon 21 00 72 95

Lurer du på noe

Jørgen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.