Vekslerveien 5

Leie mnd.

16 000 kr

Etasje
4
Byggeår
2012
Soverom
2
P-ROM
60 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Heis

Løren - 3 roms leilighet med stor balkong - 5. etg - Hvitevarer. Ledig Fra 02.01.2020!

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Leiligheten ligger sentralt til, med tøffelavstand til Løren Torg. Her kan du faktisk gå innendørs til butikken!
Det er lagt vekt på attraktive uterom for beboerne med blant annet egen skulpturpark. Forretninger, kafeer og restauranter innen gangavstand. Peppes Pizza, den indiske restauranten Sanjays, Baker Hansen og Kaffebrenneriet er hyggelige møtesteder. Nyåpnede Løyrin 1891 Restaurant og Bar på Løren og Pipa Kafé og Vinbar på Frydenberg frister også. 

Dagligvarer handler du hos Meny (50 m), Rema 1000 eller på Kiwi. Løren Frukt & Grønt, Dominos Pizza og UMai Sushi har også mye godt i diskene sine. Bokhandler Norli tilbyr skrivesaker og lesestoff, og du kan stikke innom interiørbutikken Houz for å få hjelp til å pynte opp hjemme. I tillegg finnes frisør, hudpleie, fysioterapeut, kiropraktor, Løren Dyreklinikk, Blomsterpikene, renseri, Apotek 1, Løren og Sinsenklinikken legesenter og STERK treningsstudio for den som vil noe mer med treningen sin. Ny storkiosk på Løren Torg og søndagsåpen Bunnpris. 

Kort vei til legevakt på Aker Sykehus som behandler lettere sykdom. Post-i-butikk hos Meny på Løren Torg. Vinmonopolet finner du på Hasle Torg som også bidrar til et enda større servicetilbud i nabolaget. Fint med minigjenbruksstasjon i Vekslerveien 3.
 
Det er et stort aktivitetstilbud for store og små i nabolaget. Kanonhallen som brukes til kulturarrangementer som julemesse, konserter og utstillinger ligger like ved. Det er en rekke aktiviteter på Løren. Hasle-Løren IL holder til ved Lørenhallen og har et bredt tilbud og tilbyr fotball, ishockey, sykkel, ski, multisport, innebandy og håndball. Sinsen-Refstad (SRIL), driver aktivitetstilbud for barn og unge i området Sinsen, Refstad, Løren, Frydenberg og Hasle.

Det er også Taekwon-Do, Wushu og andre kampsportklubber i området. Sinsen Tennisklubb har fire grusbaner og sandvolleyballbane, samt Tennis Arena hall på Hasle med 11 tennisbaner inne. Danseskolen Danseløvene med mange spennende kurs, samt Sinsen Musikkorps som tilbyr fine aktiviteter for beboerne på Løren. Aktivitetsskolen er også en fin møteplass for barna. 

House of Nerds er spill- og teknologinerdenes møtepunkt i Oslo. Huset på 1000 kvadratmeter (Norges største), er ett sted hvor de som er interessert i E-sport, gaming og teknologi møtes.

Løren Velforening er dyktig til å få fokus på Løren og har fått inn flere midler som bidrar til utvikling av området. I løpet av året arrangeres det flere kulturbegivenheter: karneval for de minste, Quiz-kvelder, utendørs kino i parken, Lørendagen og Hallo-Venn om høsten, tenning av julegrana på Løren Torg, julemarked og juletrefest som alle samler naboene. 

Løren er ikke langt unna sentrum og har godt kollektivtilbud. Ca. 200 m til nye Løren t-banestasjon og ca. 900 m til Økern med buss og t-bane. Buss stopper på Sinsen og på ring 3. Flybussen stopper 400 m unna i Dag Hammarskjølds vei samt ringveisbussene 23 og 24. Fra Sinsen kan du også reise med trikk. I tillegg buss og t-bane på Hasle. Bysyklene er også et fint alternativ i sommerhalvåret. Gangavstand til Carl Berner, Sinsen, Aker Sykehus, Storo, Økern, Hasle, mm.

Nærmeste nabolag, Økernområdet er i stadig utvikling, og er spådd til bli et av Oslos viktigste knutepunkter. Økern Sentrums hovedfokus er å ta et helhetsgrep om stedsutviklingen og skape et moderne og integrert bysentrum med mangfold. Målet er å etablere et totalt tilbud for befolkningen. Økern skal utvikles til å bli den gode fremtidsbyen, med bl.a. en kulturell nyskapning med Oslo Barnemuseum, kino, flerbrukshall, musikkskole, fortellerscene, større kjøpesenter med alle fasiliteter, samt et nytt badeland. 
Les mer om Løren på www.loren.no og "nye" Økern på www.okernsentrum.no og www.okernloren.no/

Barnehager og skoler

Informasjon om tilhørende skolekretser er hentet fra Prognosesenteret som dataleverandør og tilhørigheten kan årlig endres av kommunen. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for leieforholdet, ber vi om at det rettes en særskilt henvendelse til kommunen/bydelsadministrasjonen for oppdatert informasjon.

Areal og innholdsbeskrivelse

NB! Bildene er tatt fra tilsvarende leilighet. På visning vil det være andre møbler. 

Kjøkkenet:
HTH kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter med håndtak av rustfritt stål og benkeplate i laminat i farge grå sandsten. Lyslist oppvaskbenk med beslag av rustfritt stål og ett greps blandebatteri. Det er induksjonstopp og komfyr og tilkobling til vann og avløpt samt stikkontakt. Det er avsatt plass til kombi kjøl/fryseskap og oppvaskmaskin. Avtrekkshette over komfyr er ferdig innstallert. 

Badet:
Underskapene med hvite glatte fronter, og håndtak i rustfritt stål. Servant med ett-greps blandebatteri. 60 cm speil med lys og stikkontakt. Lys i tak. Vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne. Dusjvegger. Det er opplegg for vaskesøyle. Det er ikke hvitevarer på badet. 

Garderober: 
Skyvedørsgarderobe med hvite glatte fronter i gangen. Garderobeskap på soverommene med hvite glatte fronter.

Gulv:
Parkett 14mm eik og eikelister. Mørke grå fliser på badet.

Vegger: 
Hvitemalt hvite fliser på badet.

Tak:
Hvitmalt.

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 

Oppvarming

leiligheten varmes opp med fjernvarme fra radiatorer. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Inventar

Leiligheten leies ut umøblert. Hvitevarer på kjøkken medfølger (ikke kjøleskap)

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Med i leien følger grunnpakke kabel-tv og Internett. 
Kroner 600,- per mnd for fjernvarme og varmt vann kommer i tillegg til leien. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 48.000,-. 

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 02.01.2020 og utløper 02.01.2023
Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Bård Johnson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Bård Johnson

Telefon 21 00 72 73

Lurer du på noe

Bård svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.