Vestlykkja 59

Leie mnd.

11 700 kr

Etasje
1
Byggeår
2015
Soverom
2
P-ROM
68 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje

Nannestad/Holter - Nyere 3-roms leilighet med garasje. TV/bredbånd inkludert. Rolig område. Ledig 01.08.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Vestlykkja 59, 2034 Holter.
Gnr. 59, bnr. 23, fnr.  i Nannestad kommune.

Områdebeskrivelse

Leiligheten lligger i et barnevennlig og landlig boligområde på Holter i Nannestad kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Holter ligger meget sentralt med kort vei til Gjerdrum, samt Jessheim og Gardermoen, noe som gjør det til et attraktivt område å bosette seg. Fra Holter er det umiddelbar nærhet til flotte tur- og rekreasjonsområder i Romeriksåsen. Områdene er rike på både bær og sopp, og det er mange fiskevann innover i marka. Innover i åsen finnes også badevann, samt oppmerkede skiløyper vinterstid. Den Norske Turistforening har en rekke hytter, åpne for servering i helgene i vintersesongen. Det er få minutter å kjøre til Kniplia alpinanlegg i Gjerdrum. Her finner du også Gjerdrum golfklubb med fullverdig 9-hulls bane, som anses å være en av Norges flotteste. HIF-hallen, hvor Holter idrettsforening holder til, ligger på Vestlykkja. Hallen huser flere arrangementer gjennom året. Fra Holter tar det ca. 20 minutter å kjøre til badeland på Råholt, og det er for øvrig kort vei til lekeplass, fotballbane, lysløype, skiløyper og ridesenter.

Servicetilbud:

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Coop Ekstra Holter, Kiwi Holter og Rema 1000 Ask. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Ask flere dagligvarer, samt blomsterbutikk og gode servicetilbud. Det tar ca. 10 minutter å kjøre til Jessheim med alt av bymessige fasiliteter, samt et meget innholdsrikt og populært kjøpesenter. Nannestad torg ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon og bil. Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass er Holter kirke og ligger ca. 200 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Ask, 12 min til Jessheim, 20 min til Skedsmokorset, 13 min til Nannestad, samt 14 min til Oslo lufthavn. 

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Barnehager og skoler

Eiendommen har skolebussordning til Eltonåsen barneskole og Nannestad ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Areal og innholdsbeskrivelse

Leiligheten har et primærrom på 68 kvm. og befinner seg i boligens underetasje. Leiligheten består av: Gang, stue, 2 soverom, bad, kjøkken og garasje.

Parkering

Egen parkeringsplass i boligen med direkte adkomst til gangen. Det er også plass til flere biler på fremsiden av garasjen. 

Standard

Velkommen til den flotte leiligheten på Holter i Nannestad! Her kan du bo i et rolig og tilbaketrukket område, men med samtidig kort veg til blant annet Nannestad, Jessheim og Gardemoen. Denne leiligheten ble i sin helhet pusset opp i 2015 og fremstår som både pen og moderne. Leiligheten byr på en gjennomgående høy standard, med blant annet varmekabler i alle gulv, downlights i taket og moderne hvitevarer til kjøkkenet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker dette skal bli ditt nye hjem. Leiligheten består av følgende. 

Gang: 
Adkomst fra gruset gårdsplass. Flislagt gang med god garderobeplass. Egen inngang mellom garasjen og gangen, som betyr at du slipper å gå ut for å komme inn til garasjen. 

Stue.
Pen og romslig stue med god plass til møbler. Uttak til kabel-tv og bredbånd. Effektiv peisovn innerst i stuen. Lekre detaljer på deler av veggen av stein og downlights i himling. 

Soverom: 
Leiligheten har 2 romslige og lyse soverom, med god plass til både seng og garderobeskap. 

Kjøkken: 
Flott og moderne kjøkken med kombinert kjøleskap og fryser, komfyr med platetopp og oppvaskmaskin. Godt med benkeplass og skapplass. Også plass til en mindre sittegruppe på kjøkkenet. 

Baderom: 
Delikat og pent baderom med god plass. Flislagt gulv med varmekabler. Videre har baderommet WC, regnfallsdusj, servant med underskap og opplegg for vaskemaskin. 

Leietaker betaler forskuddsvis 600,- pr. måned for strøm. Dette blir avregnet en gang i året oppmot faktisk forbruk. Total leiepris er dermed 12.300,- pr. måned.  
Internett er inkludert i husleien. Leietaker betaler selv for eventuelt TV-abonnement.  

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i alle gulv. Varmepumpe fra Mitsubishi. Peis i stuen. 

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 

Inventar

Leiligheten leies ut umøblert. Hvitevarer til kjøkken medfølger. 

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger. 

Leietaker betaler forskuddsvis 600,- pr. måned for strøm. Dette blir avregnet en gang i året oppmot faktisk forbruk. Total leiepris er dermed 12.300,- pr. måned.  
Internett er inkludert i husleien. Leietaker betaler selv for eventuelt TV-abonnement. 

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 35.100,-. evt. leiegaranti fra Norwegian Broker kr. 4.212,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.08.2018 og utløper: 01.08.2021

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder.

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde hageanlegg, tak, balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort og forestå egen snømåking.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Eirik Bakland
Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Bakland

Telefon 21 00 72 77

Lurer du på noe

Eirik svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.