Adamstuen

Vidars gate 7B

Leie mnd.

14 000 kr

Etasje
5
Byggeår
1900
Soverom
1
P-ROM
38 m²
Type
Andelsleilighet
Fasiliteter
Veranda

Lekker 2-roms loftsleilighet. Takterrasse. Peis. Internett/tv ink.

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Vidars gate 7B, 0452 Oslo
Gnr. 217, bnr. 452 i Oslo kommune.
Andelsnr. 18
Vidarsgate 7 borettslag, org.nr. 892160422 

Områdebeskrivelse

Meget stille og usjenert beliggende i rolig, enveiskjørt miljøgate parallelt med Thereses gate på idylliske Bolteløkka/Adamstuen.

Vidars gate er en flott og tilbaketrukket miljøgate med frodige og fargerike trær, fin beplantning og få meter fra Bislett og Adamstuens mangfold av fasiliteter og servicetilbud. Strøket er et meget populært og attraktivt boligområde i Oslo. Meget sentralt, men samtidig skjermet fra sjenerende trafikk og støy. 

Umiddelbar nærhet til blant annet restauranter, kafeer, bakerier, dagligvareforretningene Kiwi og Coop Extra, vinmonopol og blomsterbutikk. Buss og trikk kun få minutters gange fra leiligheten. 

Kort avstand til flere gode treningsalternativer, blant annet Bislet Bad og moderne treningssenter som SATS Elixia Bislett. Gangavstand til sentrum med alt av tilbud. En kort spasertur unna finner man også andre populære områder, som Bogstadveien og Majorstuen. Området består i tillegg av en rekke grønne lunger.

Stensparken, Idioten og St. Hanshaugen en kort spasertur unna. Her er det flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Området hører til bydel St. Hanshaugen Oslo Vest, og grenser til Fagerborg, Lindern og Valleløkken. Området sogner til populære Bolteløkka barneskole med klassetrinn 1-7 klasse. Det er flere barnehager og skoler i området.

Det er god offentlig kommunikasjon i området med ca.100 meter til Stensgata trikkestopp. Der har du trikk nr. 17 og 18, som tar deg raskeste vei til sentrum og Rikshospitalet. Bussholdeplass ved Bislett stadion/Colletts plass, med 21 og 37 (Colletts plass) bussen som tar deg direkte til sentrum, Nydalen, Grünerløkka, Frogner, Aker, Brygge og Helsfyr/Bryn.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruksareal: 38 kvm
Totalt primærrom: 38 kvm


I tillegg disponerer boligen 1 kjellerbod som deles med utleier. 

*Ved interesse og ønske om visning, send en liten beskrivelse av deg selv til: thomas.dideriksen@krogsveen.no

Parkering

Gateparkering etter områdets bestemmelser. 
Det er innført beboerparkering i dette området. Dette betyr at du kan parkere fritt døgnet rundt på parkeringsplassene regulert til beboerparkering i området rundt din bolig for kun kr. 3.000,- pr. år. Har du el-bil så parkerer du gratis, og trenger ikke beboerparkeringsbevis. Se Oslo kommune sine nettsider for mer informasjon.

Standard

Lekker 2-roms loftsleilighet med egen takterrasse. Her er det lyst og pent med en særdeles hyggelig atmosfære og god planløsning. Leiligheten ligger sentralt, men rolig til på Bislett. 

Entre:
Åpen entre med plass til å sette fra seg sko og yttertøy. 

Stue:
Lys og fin stue med god takhøyde. Det er er både sofagruppe og spisebord inkl. i leieforholdet. Trebjelkene og peisen danner en hyggelig atmosfære. Det er også en hems i stuen som kan benyttes som ekstra soveplass til overnattingsgjester eller ekstra lagring. 

Takterrasse:
Fra stuen er det utgang til takterrassen. Her er det lite innsyn og fantastisk å nyte morgenkaffen. 

Kjøkken:
Stilrent og moderne kjøkken med koketopp, vifte, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap.  

Soverom:
Soverommet har både dobbeltseng og garderobe inkl. i leieforholdet. 

Bad: 
Moderne og pent bad med servantskap, dusj, toalett og vaskemaskin. 

Oppvarming

Boligen varmes opp av strøm. Det er også en peis i stuen. 

Overtagelse

2458850

Inventar

Boligen leies ut møblert. 

Husleie

Husleien inneholder:
- Grunnpakke internett
- Grunnpakke TV

Strøm kommer i tillegg til husleien.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 42.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 5.040,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leieforholdet starter: 01.01.2020 og utløper: 31.12.2023 eller etter nærmere avtale.
Minimum botid: 9 mnd.
Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 6 måneder, slik at minimum botid er 9 mnd. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Thomas Gjerde Dideriksen
Daglig leder, Eiendomsmegler MNEF/MDE

Thomas Gjerde Dideriksen

Telefon 21 00 72 50

Lurer du på noe

Thomas svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.