Vollenlia 109A

Leie mnd.

12 000 kr

Etasje
1
Byggeår
2004
Soverom
2
P-ROM
53 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Garasje Veranda

Vollen, Nyere og attraktiv 3-roms endeleilighet med solrik terrasse til leie-Garasjeplass- Kort vei til Vollen sentrum

kartmarkørVis på kart
kartmarkørDel annonsen

Informasjon om eiendommen

Eiendommen

Vollenlia 109 A, 1390 Vollen
Gnr. 74, bnr. 104, snr. 25, fnr.  i Asker kommune.

Områdebeskrivelse

- 5 minutters gangavstand til Vollen sentrum.
- Nærhet til offentlig kommunikasjon.
- Buss samt hurtigbåt til Aker brygge.
- Naturskjønne omgivelser med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter.

Leiligheten ligger sentralt til i et idyllisk og etablert boligområde i Vollen i Asker kommune. Her bor man urbant i Vollen sentrum og nær Asker sentrum (10 min med bil) og Oslo (30 min med bil), men likevel i landlige omgivelser med fantastiske rekreasjonsmuligheter like utenfor døren! Her kan vi spesielt nevne kyststien som går rundt hele Oslofjorden, blant annet fra Holmen til Slemmestad. Supert som en tur på sykkel eller en løpetur. Dessuten kan området by på en rekke nydelige badestrender; Vollen stranden med gangavstand fra boligen og Sjøstrand med et godt servicetilbud. For skientusiasten byr området på flotte skiløyper både for klassisk og skøyteteknikk. Også kort vei til Vollen marina med ett yrende båtliv om sommeren.

Boligen ligger 5 minutter unna Vollen sentrum som både kan by på effektiv offentlig kommunikasjon og en rekke gode servicetilbud. Hurtigbåten fra Vollen bruker ca. 30 minutter inn til Aker Brygge og er en behagelig måte å reise til Oslo på. Eventuelt er både buss/ekspressbuss som går hvert 15. min og toget lett tilgjengelig. Det er mulighet for pendlerparkering ved Asker stasjon for dem som ønsker og ta tog. Se også www.vollenvel.no for informasjon om butikker, rutetider for kollektivtrafikk og andre aktiviteter i nærområdet. Nærmeste matbutikk er Rema 1000. Fra Vollen er det kun 10 minutter med bil til Asker sentrum som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, kino, kulturhus, spisesteder og offentlig kommunikasjon som buss, tog og flytog. 

Vollen Montessoriskole og -barnehage ligger i nærheten. Kort gangvei til Arnestad barneskole og Vollen Ungdomsskole. Her finner man også et godt miljø for de som driver med idrett. Med ballbinge, to store gressmatter og en kunstgressbane som holdes åpen året rundt. Det er i tillegg til fotballbaner også mange lekestativer i tilknytning barneskolen. 

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 61 kvm
Totalt bruksareal: 55 kvm
Totalt primærrom: 53 kvm

1. etasje: Entré, stue med åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, bad og innvendig bod

Det medfølger én garasjeplass i felles garasjeanlegg. 

I tillegg disponerer boligen én stor og romslig bod like utenfor inngangsdøren, hvor det står kombinert kjøleskap/fryser.

Tomten

Tomten har pent opparbeidede fellesarealer med plen og beplantning. Internveiene er asfalterte. 

Parkering

Det medfølger én parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Gjesteparkering på fellesareal. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser. 

Standard

Meget sentral og tilbaketrukket 3-roms endeleilighet beliggende i en barnevennlig og rolig blindvei i et nyere bygg til leie. Leiligheten er holdt i lyse, nøytrale farger med lysinnslipp fra flere sider. Det er utgang til en herlig privat terrasse med gode solforhold fra stuen samt umiddelbar nærhet til felles grøntarealer.
Entréen er flislagt med elektrisk gulvvarme. Romslig bod rett innenfor inngangsdøren.
Hyggelig og arealeffektiv stue med plass til både spise-og sittegruppe. De store vindusflatene gjør leiligheten lys og luftig. Åpen kjøkkenløsning med hvite profilerte fronter. Hvitevarer medfølger. 
Det er to romslige soverom hvor det ene blir brukt som TV-stue/kontor. Det er sjøgløtt på det ene soverommet hvor det også medfølger garderobeskap.   
Delikat bad med fliser på vegg og gulv. Elektrisk gulvvarme. Kombinert vaskemaskin/tørketrommel medfølger.

Leien inkluderer hvitevarer på kjøkkenet og kombinert vaskemaskin/tørkemaskin på badet og vannforbruk.

Leietaker må selv tegne strømabonnement og avtale med leverandør av TV/Bredbånd.

Oppvarming

Elektrisk gulvvarme i entré og baderom. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. 
Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret og vil ikke bli gjort før overtagelse.

Husleie

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 36 000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 4 320,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leiligheten er ledig fra 2. desember 2019

Langtidsleie. Minimum botid 1 år.

Begge parter kan si opp leieforholdet med 3 måneders skriftlig varsel, til fraflytting ved utløpet av den kalendermåneden fristen utløper, dog ikke før kontrakten har løpt i 9 måneder, slik at minimum botid er 1 år. Oppsigelsen gjelder fra den første i påfølgende måned.
minusVis mindre

Viktig informasjon

Hvitvaskingsreglene

Utleier og leietaker er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Jørgen Richter Winsnes
Eiendomsmeglerfullmektig/Eiendomsforvalter

Jørgen Richter Winsnes

Telefon 21 00 72 95

Lurer du på noe

Jørgen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.