Waldemars Hage 6

Leie mnd.

23 000 kr

Etasje
11
Byggeår
2005
Soverom
2
P-ROM
65 m²
Type
Eierleilighet
Fasiliteter
Veranda Heis

WALDEMARS HAGE- Unik toppleil. i 11. etg- Heis- Privat takterrasse på 60 kvm- To balkonger - Populær beliggenhet - Fantastisk utsikt - Fullt møblert - Inkl. V.v, fyring, kabel-tv og internett

Informasjon om eiendommen

Områdebeskrivelse

Toppleilighet nær flere av Oslos mest populære områder - Alexander Kiellands plass, St.Hanshaugen, Grünerløkka og Vulkan. Sameiet Waldemars Hage ligger idyllisk til ved Akerselven, med fine turmuligheter både ned mot sentrum og oppover mot Maridalsvannet.
I umiddelbar nærhet finner du også alle fasiliteter for moderne livsnytere eller alt for den urbane småbarnsfamilie.

Hyggelige uteserveringer og restauranter ligger langs vannspeilet på Alexander Kiellands plass. Flere matbutikker og Åpent Bakeri finnes i umiddelbar nærhet. St. Hanshaugen med Java, Pascal og Gutta på Haugen ligger en kort spasertur unna i den ene retningen, og Grünerløkka med Tim Wendelboe Espresso Bar, Villa Paradiso m.fl. i den andre. Et kort stykke nedover elven finner du også Mathallen med spennende spesialbutikker og restauranter.
I hagen er det flere låste sykkelboder med god plass, og flere treningssentre ligger et steinkast unna. I tillegg har du i dette området Vulkan med en av Oslo´s beste klatrevegger.

Svært godt kollektivtilbud som buss 21-, 33-, 54-, 34- og 37- til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum eller marka, samt flybuss. Få minutters gange til trikkeholdeplass med linje 11, 12 og 13.

Areal og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 73 kvm
Totalt bruksareal: 65 kvm
Totalt primærrom: 65 kvm

11.etasje: Entré, bad, stue, kjøkken og to soverom.


I tillegg disponerer boligen 1 bod

Parkering

Beboerparkering sone D som kan søkes om fra Oslo Kommune, samt mulighet for leie av garasjeplass i sameiets garasjeanlegg.

Standard

Leiligheten tilbyr et rikt utvalg av uteplasser som en sydvendt balkong på ca 8 kvm med adkomst fra stue, en balkong på 4 kvm med adkomst fra soverom, samt en privat og usjenert takterrasse på hele 60 kvm med optimale solforhold og panoramautsikt. Leiligheten har store vindusflater som fanger opp denne fantastiske utsikten og gir svært gode lysforhold inn i leiligheten.

Stue
Store vinduer bidrar til å sikre gode lysforhold. Hjørneleilighet. Veggen mot balkongen i stue består av glass og kan trekkes til side slik at leiligheten går i ett med balkongen på ca. 8 kvm i full bredde.

Kjøkken
Flott kjøkken i italiensk design, type Varenna fra Poliform levert av Expo Nova med glatte fronter, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum, heltre eik barløsning i eik Hole Design, kjøkkenventilator, integrert komfyr med induksjonstopp og oppvaskmaskin.

Bad
Stort og pent flislagt bad med servant på benk i heltre eik fra Hole Design. Romslig dusjnisje, vegghengt wc og vaskemaskin. Gulvvarme. Downlights i tak.

Soverom
Romslig soverom med direkte adkomst til balkong på ca 4 kvm. Soverommet ligger usjenert til med god garderobeplass.

Soverom 2
Soverom 2 passer utmerket som barnerom/kontor/gjesterom. Soverommene ligger i hver sin ende av leiligheten.


Leietaker betaler for strøm.

Oppvarming

Boligen er utstyrt med fjernvarmeanlegg med vannbåren gulvvarme i alle rom.

Overtagelse

2458711

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over. Det er derfor ikke nødvendig å dokumentere forsvarlige radonverdier for denne leiligheten.

Utleiers krav til sikkerhet

Depositum: 3 mnd depositum pålydende kr. 69.000,-. evt. leiegaranti fra Hiscox kr. 8.280,-.

Leietid og partenes oppsigelsesadgang

Leien reguleres hvert år med endringen i konsumprisindeksen.
Utleier har inngått forvaltningsavtale med Krogsveen. Krogsveen vil derfor følge opp løpende husleieinnbetalinger

Vilkår om leierens vedlikeholdsplikt

Leieren skal for egen regning forestå det sedvanemessige indre vedlikehold av boligen og av ytre rom som tilhører boligen.
Dette innebærer bl.a. å vedlikeholde maling, tapeter, gulvbelegg, dører, ildsteder, låser, nøkler, sikringer, ledninger, ruter, kraner, brytere, kontakter, brannvarslings- og slukningsutstyr og lignende forbruksmateriell. For møblerte leieforhold omfattes også vedlikehold av møblene av leierens vedlikeholdsplikt.

Medfører vedlikeholdet forandringer i boligen, skal det gis et skriftlig forhåndssamtykke fra utleier som godkjenner forandringene. Slikt forhåndssamtykke gir ikke leieren rett til å kreve vederlag for forbedringer jf. husleielovens § 10-5. Medfører vedlikeholdet at gjenstander må skiftes ut, påhviler utskiftning utleier med mindre gjenstanden er installert av leieren eller gjenstanden er ødelagt, grunnet leierens bruk eller av manglende vedlikehold fra leierens side. Dersom boligen har utvendige fasader/terrasser skal utleier, uansett hvor lenge leieforholdet varer, ivareta normalt utvendig vedlikehold. Leieren er likevel ansvarlig for å etterse og vedlikeholde balkonger, terrasser, takrenner, nedløpsrør, innkjørsel/parkeringsområde. Leieren plikter også å holde eiendommen ryddet, rengjort.
minusVis mindre
Kim Veisten
Eiendomsmeglerfullmektig

Kim Veisten

Telefon

Lurer du på noe

Kim svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie. Du vil normalt få svar på e-post innen én virkedag.