Komplett salgsoppgave

Lunnerlinna 22

4 500 000 kr
1 159 m² (eiet)
Velkommen til Lunnerlinna 22, næringseiendom i Lunner sentrum med flott eksponering mot vei og togstasjon i umiddelbar nærhet
Velkommen til Lunnerlinna 22, næringseiendom i Lunner sentrum med flott eksponering mot vei og togstasjon i umiddelbar nærhet
Kart
Del
Tom Edvardsen
Presenteres av
Tom Edvardsen
Lunner Sentrum
Tretex bygget er for salg, innholdsrik næringseiendom med fin beliggenhet i Lunner sentrum

Unngå doble boligrenter

Vi tilbyr gunstig forsikring.
Sjekk estimert lånekostnad
  • Prisantydning
    4 500 000 kr
  • Omkostninger
    113 500 kr
  • Totalpris
    4 613 500 kr
  • Etasje
    3
  • Byggeår
    1987
  • Bruksareal
    531 m²
  • Tomteareal
    1 159 m² (eiet)
  • Type
    Eiendom kombinert næring
  • Eierform
    Eiet
  • Fasiliteter
    Garasje/P-plass
  • Energimerke
    Rød D

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Det tidligere Tretex bygget i Lunner sentrum er for salg. Bygget er oppført over 3 plan og har fine muligheter for å kunne utvikles til næringsbruk. Eiendommen har fin adkomst med stor parkeringsplass på sydsiden. Enkel adkomst fra vei og eiendommen ligger med fin eksponering mot Lunnerlinna som er hovedgaten gjennom sentrum. Eiendommen består av 1 etg med butikklokaler/produksjonslokaler. 2 etg. med kontorlokaler og møterom, samt mørkerom og vifterom til bygningens ventilasjonsrom mm. Sokkeletg. med garasjeportadkomst på 2 steder for vareleveranser mm., samt egen adkomstdør til vindfang som fører til store rom som er brukt som trykkeri i tillegg til flere mindre rom.
Eiendommen inviterer til muligheter for den krevative forretningsmann med tanke på bruken av eiendommens lokaliteter.

Innhold og byggemåte

Eiendommen

Lunnerlinna 22, 2730 LUNNER
Kommunenummer 3234, gårdsnummer 33, bruksnummer 34, ideell andel 1/1
Kommunenummer 3234, gårdsnummer 33, bruksnummer 35, ideell andel 1/1

Innhold

Totalt bruksareal: 531 kvm
Bruksareal:
Bygningen 531 kvm
Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.07.2023 utført av Tømmermester Morten Børmarken. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Se vedlagte tegninger fra Lunner kommune og eier inntatt i salgsoppgaven.
Viser videre til punkt om ferdigattest senere i salgsoppgaven.

Byggemåte

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport, dvs. en teknisk gjennomgang av eiendommen hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra boligens normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.  
Bygningen er iht. tilstandsrapporten oppført i tre/mur/betong. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten. Bygget er oppført i bindingsverkskonstruksjon på grunnmur av betong med saltakskonstruksjon tekket med betontaktsten og delvis taksteinsplater i stål.
Det gjøres spesielt oppmerksom på:
Lite vedlikeholds behov. Takstein trengs å steames for mose, evt lakke avflassing på stålplater-
Gulvene i garasjene og tilstøtende rom i u.etg. trenger epoxymaling. (NB! etter taksmannens befaring og rapport er gulv blitt behandlet med epoxymaling el. der det var behov for dette.)
Ekstra pulverapparater og oppgradering av/med plogskilt.
Vask og generell rengjøring, alle veggflater inne trenger å få noen malings strøk og sparkling av en del hull etter utstyrsmontasje.
Huset fremstår som godt vedlikeholdt. Noe fukt utslag på bakvegg i u etg, drenering på vestside er reparert. Trapp inngangsparti bør justeres. Inkl UU.
Vinduer og dører er uten råteskader eller rustangrep på beslag, men er fra 1986 og 1987
Bygget er drenert og alt overvann og drensvann er ført til kommunalt anlegg, samt noe til terreng.
Egen inngang til kjeller/u etg er etablert. Alt vann og avløp er oppgradert og ført til Komm. Anlegg.
Huset er generelt i bra stand, ingen råteskader, bra med sanitær anlegg, en del malingsarbeider må
påregnes. Trappehus er panelkledd på veggene og med linolium i trappetrinnene. U etg inneholder
wc, VVB og dusj.
Se supplerende tekst i tilstandsrapporten om rommet/badet/bygningsdelen/skjevheten/sluket/fuktigheten/taket/det elektriske etc. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. 
Eier opplyser også at det er noen vinduer som er skiftet i 1994 og 2019. Det er ikke spesifisert hvilke det er snakk om i bygget. Eier opplyser også om at tilbygget har vinylbelegg i sokkeletg. samt at "garasje" mot syd i hovedbygget er behandlet med epoxybelegg.

Moderniseringer og påkostninger

Bygningen ble opprinnelig oppført i 1986, men ble i 1994 tilbygget på nordsiden med full sokkeletg med egen garasjeport inn og åpning til resten av trykkerirommet. Påstående 1 etg er koblet sammen med butikklokalet.
Sydveggen er renovert for få år siden med bytte av bordkledning og vinduer.

Standard

Bygningen er oppført med sokkeletg og 1 etg, samt loftsetasje.
1 etg.:
Hovedinngang til tidligere produksjonshall for trykkeriet i 1 etg., vinylbelegg på gulv og malte vegger og malt himling. Store vinduer ut mot parkeringsareal mot vei, kan også benyttes som butikklokale. I samme etasje er det flere rom som på tegning er nevnt som pakkerom, wc/teknisk rom, vindfang. Hovedbygningen er tilbygget på nordsiden slik at det er adkomst til ytterligere lokale på nordsiden. Trappeløp opp til 2 etg. og ned til sokkeletg. befinner seg midt i etasjeplanet.
2etg.: trappen opp leder frem til etasje med standart med vinylgulv, malt glassfiberstrie dels trepanel på vegger og malt dels trepanel i himling. inneholder kontorer, møterom, wc, kjøkken, garderobe, rom tidligere brukt som mørkerom og ventilasjonsrom.
Sokkeletg.:
Adkomst både innenfra og utenfra til etasjen via egen inngangsdør til trykkerilokalet og via 2 garasjeporter for vareleveranser etc. Etasjen er romslig og består ihht til tegninger av lagerrom, trykkerirom, varemottak rom tidligere brukt som rammevaskerom, trapperom, vaskerom og garderoberom. Gulvflater er hovedsakelig vinylbelagt og noe malt/behandlet betonggulv, vegger er pusset og malt lecavegger. Himling er malt lecaplank som danner etasjeskille.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med 2 varmepumper og panelovner. Varmtvannsbereder montert i sokkeletg. på 200 liter.
Dersom rom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning, følger dette heller ikke med. 

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 06.05.1987. Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: at taktekking og utvendig planering ferdigstilles. 
Det er uklart om dette er utført. Men det fremstår som gjennomført, dog overtar kjøper overtar ansvaret for dette. 
Det gjøres oppmerksom på at bygningen er tilbygget i 1994 etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. 
Megler har bestilt informasjon fra Lunner kommune i sakens anledning og fått oversendt 2 stk tegningssett som er datert henholdsvis 13.12,94 samt endringstegning datert 20.12.94. Det foreligger skriftlig tilbakemelding vedr. nødvendighet av å søke om ferdigattest på tilbygget. Lunner kommune besvarer at tilbygget lovlig kan brukes selv om det ikke foreligger ferdigattest.
Det gjøres oppmerksom på at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven § 21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan- og bygningsloven.
Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning. 
Eiendommens rom synes å være i tråd med byggetegninger, dog mangler tegning av sokkeletg. på tilbygget og bruken av dette. Rommets bruk er oppgitt som lager med egen port ut, samt sluse til resten av sokkeletg. Eventuell endring av bruk av bygningens rom vil kunne kreve bruksendring.
Kjøper overtar alt ansvar, kostnad og risiko for dette videre.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:
Gjelder for parsell 3234/33/34:
27.02.1987 - Dokumentnr: 1422 - Erklæring/avtale
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Rettighetshaver: Tretex
Gjelder rett for å ha vann- og kloakkledning krysset over jernbanegrunn. Erklæringen informerer om hvordan ledningsanlegg skal etableres over jernbanens grunn og at jernbanen er uten ansvar for skader som ledningen måtte bli påført ved drifts-eller arbeidsuhell når jernbanens folk ikke kan bebreides.
Ved eventuell kryssing av elektriske kabler:, skal ledningen krysse under disse. Hvor bredden av den kryssende grøft er over 50 cm, skal hver av kablene legges i et kanalstål som har minst 1 m opplegg på hver side av den kryssende grøft.
24.08.1992 - Dokumentnr: 5086 - Elektriske kraftlinjer
Overenskomst med Hadeland E.verk
Gjelder denne registerenheten med flere
Avtale med Hadeland Elektrisitetsverk om stedvarende rett for HEV å ha liggende kabelanlegg og plassbygget transformatorkiosk på eiendommen. Kostander med transformatorkiosken bæres av elektrisitetsverket.
----------
Diverse påtegning
Transportert til Glitre Energi Nett AS org.nr. 981915550
Avtale om kabelanlegg og transformatorkiosk er transportert til Glitre Energi Nett AS
Gjelder for parsell 3234/33/35:
11.08.1987 - Dokumentnr: 6241 - Rettigheter iflg. skjøte
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Elektriske kraftlinjer
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Med flere bestemmelser
1. Over tomteområdet kan vederlagsfritt anlegges, og ha liggende lending for vann og avløp, samt kabler for telesamband og elektrisitetsforsyning. Herunder også adgang til anleggene for framtidig drift og vedlikehold. Tilsvarende gjelder også for ledninger i luftstrekk med tilhørende fester for stolper og barduner.
2. Trasse for, og plassering av di i punkt 1. nevnte innretninger bestemmes av vedkommende forvaltning, dog etter at tomteeier har hatt anledning til å uttale seg. Tomteeier har rett til før et hvilket som helst arbeide settes i gang, å kreve skriftlig erklæring om at berørt areal skal istandsettes og ryddes slik at tomta etter at arbeidet er utført får tilbake sine opprinnelige terrengforhold. Medfører arbeider nevnt under pkt. 1 felleing av trær, flytting av bær-frukttrær eller gjerde/hekk har tomteeier rett til å kreve erstatning av den for forvolder ulempene, dersom inngrepet ikke er nødvendig av hensyn til egen eiendom.
3. Anlegg og vedlikehold av privat ledningsnett for vann og avløp over eget tomteområde og fram til offentlige hovedledninger er kommunen uvedkommende rent økonomisk.
24.08.1992 - Dokumentnr: 5086 - Elektriske kraftlinjer
Overenskomst med Hadeland E.verk
Gjelder denne registerenheten med flere
Avtale med Hadeland Elektrisitetsverk om stedvarende rett for HEV å ha liggende kabelanlegg og plassbygget transformatorkiosk på eiendommen. Kostander med transformatorkiosken bæres av elektrisitetsverket.
----------
Diverse påtegning
Transportert til Glitre Energi Nett AS org.nr. 981915550
Avtale om kabelanlegg og transformatorkiosk er transportert til Glitre Energi Nett AS

Beliggenhet og tomteforhold

Beliggenhet

Eiendommen ligger i sentrum av Lunner. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til Lunner togstasjon. Godt veinett til omkringliggende områder. Det er ca. 50 km til Oslo, ca. 40 km til Gardermoen, ca. 60 km til Gjøvik og ca. 25 km til Hønefoss. Gangavstand til andre forretninger i Lunner sentrum.

Adkomst

Fra Oslo: Følg RV 4 ut av Oslo og igjennom Nittedal til du kommer til Roa. Har tar du av inn på E16 mot Jevnaker. Vel inne på E16, ta første avkjøring til høyre inn Rypsekkveien følg veien mot Lunner. Eiendommen ligger på høyre hånd ved innkjøringen til Lunner togstasjon i Lunner sentrum.
Eiendommen vil bli merket med til salgsplakat fra Krogsveen, ved felles visninger vil det bli skiltet med krogsveen visningsbukker.
Veibeskrivelse Se Google maps - det er enkelt å finne frem i kartet.

Beskrivelse av tomt

Eiertomt bestående av 2 parseller på tilsammen 1159 kvm. Tomten er opparbeidet med asfaltert areale på sydsiden og vest samt på østsiden utenfor sokkeletg. hvor det er garasjeporter inn fra gaten. Det er oppsatt en solid støttemur med stålgjerde på toppen som også danner adkomst til tranformatorrom som tilhører elektrisitetsverket. Ellers er det anlagt gress på resten av tomten. Eiendommen har fin eksponering mot Lunnerlinna som er hovedgaten gjennom Lunner sentrum. Tomten består av 2 parseller med henholdsvis bruksnummer 35 og 35. Tomtekart er inntatt i salgsoppgaven som bilag og interessenter bes om å sette seg inn i disse.

Parkering

På eiendommen er det romslig parkeringsarealer med asfaltert plass mot syd og vest på tomten. Adkomsten er fra veien inn til Lunner togstasjon.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. 
Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Regulerings-og arealplaner

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 24.10.2013 er avsatt til: Sentrumsformål
Kommuneplanen beskriver følgende for sentrumsformål.
§ 2.2.5 Sentrumsformål, forretninger, næringsbebyggelse
§ 2.2.5.1 Definisjon av varegrupper
Med «tunge varer» menes i denne sammenheng følgende varegrupper som er plass og
transportkrevende, jfr. fylkesdelplan for varehandel i Oppland:
- Motorkjøretøyer
- Landbruksmaskiner
- Trelast og andre byggevarer
- Varer fra planteskole/hagesentre
Med «lette varer» menes andre varegrupper enn dette. Møbler, hvitevarer (bl.a.
kjøleskap, komfyrer), brunevarer (bl.a. radio og TV m.m.), bank, post,
vinmonopol, apotek og lignende skal her regnes som «lett varehandel».
Varehandel inngår ikke i begrepet næringsformål, og kan ikke etableres i områder
avsatt til næringsformål i kommuneplanen.
§ 2.2.5.2 Lokalisering av ulik handel
Kjøpesenter med bruksareal inntil 3.000 m2 kan etableres i sentrum av Roa, Grua
og Harestua. På Lunner kan det etableres kjøpesenter med bruksareal inntil 1.500
m2. I øvrige byggeområder tillates ikke kjøpesenteretablering.
På Harestua skal etablering av virksomhet med lett varehandel legges til sentrum,
dvs. øst for fv. 16 fra Piperveien til Elvefaret. Slik virksomhet vil ikke bli tillatt i
næringsområder som grenser inn til rv. 4, med unntak av etablering av
vegserviceanlegg.
§ 2.2.5.3 Grad av utnytting
I områder avsatt til nåværende område for sentrumsformål, forretninger,
næringsbebyggelse eller kombinerte formål av disse skal % - BYA av enkelteiendom
være minimum 65 % - maksimum 75 %. Kommunen kan tillate at en eiendom
bebygges slik at graden av utnytting blir mindre enn 65 % - BYA, hvis det legges
fram en akseptabel plan som viser hvordan eiendommen senere kan bygges ut slik
at graden av utnytting blir minimum 65 % - BYA.
§ 2.2.5.4 Utforming
Atkomst og manøvreringsareal for varetransport og parkering må løses på egen
eiendom. Tiltakene og løsningene må vises i en utomhusplan som følger
byggesaken. Trafikksikkerhet skal vektlegges. Kommunen kan godkjenne at flere
eiendommer betraktes som en helhet i denne sammenhengen når det gjelder grad
av utnytting og nevnte trafikkarealer.
Bygninger skal ha en klar lengderetning som følger høydekotene. Bygning med
mønetak skal ha hovedmøneretning som følger byggets lengderetning.
Tak på bygninger skal tekkes med matt materiale.
Maksimal mønehøyde skal ikke overstige 9,0 meter og gesimshøyde ikke overstige
8,0 meter, målt fra planert terrengs gjennomsnittsnivå rundt bygningen.
Eiendommen ligger også delvis i gul støysone (ihht T-1442), hensynssone H220. Kommuneplanen beskriver følgende vedr. støy:
§ 6.1.4 Støy
Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging, T-1442 (2012), skal legges til grunn ved behandling av tiltak nær støykilder. Støyømfintlig tiltak skal ikke
lokaliseres innenfor kartlagt rød støysone. Ved tiltak innenfor gul støysone skal det foretas støyberegninger og gjennomføres tiltak mot støy dersom grenseverdien i
retningslinjen overskrides. Ved utarbeidelse av reguleringsplaner, samt enkelttiltak nær støykilder hvor det ikke foreligger støysonekart, skal støy vurderes og det kan
kreves at det skal foretas støyberegninger.
NB! kun veldig liten del av eiendommen ligger utenfor gul støysone.
Eventuelt endret bruk av eiendommen vil antagelig betinge søknad om bruksendring. Ta kontakt med Lunner kommune for nærmere informasjon. Megler har vært i kontakt med Lunner kommune om mulighet for bruk av eiendommen til annet enn næring uten å kunne få noen håndfast og sikker redegjørelse på muligheter for en potensiell kjøper. Kjøp med tanke på endret bruk vil derfor være kjøpers risiko både juridisk og økonomisk.
Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Økonomi

Kommunale utgifter

Kommunale avgifter er kr 16.841,- for 2023, det foreligger ikke tall for inneværende år ennå. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.
Eiendommen har vannmåler så forbruk av vann/kloakk kommer i tillegg. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 63,16 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes (pris for 2023).
Nåværende eier har hatt et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 139.000,- for 2022. ca. 56.000,- for 2023 dog var det da kun 2 mnd drift og resten av året var fyring for frostsikring.  
Det foreligger ikke informasjon om hva årlig forsikringspremie på eiendommen beløper seg til.
Det er ikke kjent hva slags internett tilkobling som er tilgjengelig for bygningen.
Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og avtaler.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatten utgjør kr. 11.136,00 pr år. Dette gjelder for 2022. Eiendomsskatt kan forventes å øke da parsellen som bebyggelsen hovedsakelig står på nylig er overskjøtet til selger i forbindelse med avklaring av tidligere festeforhold med Bane Nor. Det foreligger ikke tall for dette i skrivende stund.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 500,-.
- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 500,- pr. stk.
Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.613.500,00.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Annen viktig informasjon

Eier

Svein Olav Stenersen og Solveig Stenersen

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Budgivning

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no. Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver.
Vi oppfordrer til å gi bud elektronisk via GI BUD-knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt.  
Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr SMS eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i SMS og e-post kan forekomme.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3.
Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp.
Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning.
Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Hvitvaskingsreglene

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Lovanvendelse

Eiendommen selges som den er ved kjøpers besiktigelse eller på tidspunkt for aksept av kjøpers bud, dersom kjøper ikke besiktiger eiendommen. Eiendommen selges som den er jfr avhendingslovens paragraf 3-9, dog slik at forhold dekket av avhendingslovens § 3-9, andre punktum ikke kan utgjøre en mangel.
Avhendingslovens § 3-9 fravikes videre slik at kjøper ikke kan gjøre gjeldende som mangel forhold etter avhendingslovens § 3-8 (1), andre setning hvor opplysningene er gitt av andre enn selger. § 3-9 fravikes videre slik at forsømte opplysninger fra selgers side bare skal ansees som mangel dersom disse er vesentlige for kjøper og er dokumentert kjent av selger.
Avhendingslovens § 4-19, andre ledd fravikes slik at reklamasjon senest kan skje 1 år etter overtagelse av eiendommen.
Kjøper er oppfordret til selv å befare/undersøke eiendommen og forhold knyttet til denne, eventuelt ved bruk av dertil egnede fagpersoner. Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han måtte kjenne til ved signering av kjøpekontrakten.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:
Vederlag: 1,25% av salgssummen
Tilrettelegging kr 15.000,-
Oppgjør: kr 6.000,- inkl. i provisjonen
Markedspakke: kr 23.900,-
Visninger pr påbegynt time: kr 3.500,-
Oppslag eiendomsregister: kr 2.500,-
Salgsoppgave: kr 3.600,-
Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Opplysninger om oppdraget

Oppdragsnummer 62-0057/23
Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Nittedal/Hadeland
NO 950 007 613 MVA
Oppdragets KR-kode KR62.2357

Dato

Sist oppdatert: 17. april 2024 kl. 14:15

Dokumenter

Utskriftsvennlig salgsoppgave

Område

Legg til steder som er viktige for deg

Prisutvikling for området

Kvadratmeterpris
0 kr/m²
Endring
↘︎ % ()

Visning

Det er ingen planlagte visninger. Meld deg på for å avtale en tid som passer.
Lurer du på noe?

Vil du varsles om lignende boliger?

Ved å lagre ditt boligsøk hos oss får du beskjed når vi har en bolig som ligner denne, før den legges ut på markedet!

På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

Skreddersydd flyttepakke

Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

Hjelp med både kjøp og salg

Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

Hjelp til finansiering

Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.