Komplett salgsoppgave

Lauarveien

750 000 kr
63 m²
3 soverom
Velkommen til Lauarveien!
Velkommen til Lauarveien!
Kart
Del
Rune Sirnes
Presenteres av
Rune Sirnes
Sagvoldkroken/Lauarveien
Hyggelig hytte med en tilbaketrukket & usjenert beliggenhet. Landlige & naturskjønne omgivelser. Stor tomt på ca. 3 mål.
Sjekk estimert lånekostnad

  Pris

 • Prisantydning
  750 000 kr
 • Omkostninger
  19 750 kr
 • Totalpris
  769 750 kr

  Areal

 • BRUKSAREAL
  63 m²
 • BRA-I (internt bruksareal)
  63 m²
 • TBA (terrasse-balkongareal)
  18 m²

  Nøkkelinfo

 • Etasje
  1
 • Byggeår
  1976
 • Soverom
  3 soverom
 • Type
  Fritidseiendom innlandet
 • Eierform
  Eiet
 • Fasiliteter
  Balkong/Terrasse
 • Årlig velavgift
  1 920 kr
 • Energimerke
  Rød G

Visning

Privatvisninger avholdes fortløpende. Meld deg på til privatvisning eller annonsert fellesvisning ved å trykke på lenken visningspåmelding eller ved å kontakte megler på mobil 911 46 100.
Lurer du på noe?

Beskrivelse

Kort om eiendommen

Hyggelig hytte med alt på ett plan.
 • Åpen kjøkken- og stueløsning med frittstående vedovn
 • Profilert kjøkken med medfølgende komfyr og kjøleskap
 • Wc-rom med servant og forbrenningstoalett
 • Sydvestvendt platting på 18 kvm og vedskjul ved inngangspartiet
 • Hytta har innlagt strøm
 • Yttertaktekking fra år 2000
 • Det foreligger veirett og vannrett til hytta (ikke benyttet/opparbeidet p.t.)
 • Stor tomt på ca. 3 mål som består av skogsarealer
 • Eiendommen har en tilbaketrukket og usjenert beliggenhet
 • Rolige omgivelser i landlige og naturskjønne omgivelser
 • Kort vei til diverse tjern samt flotte tur- og rekreasjonsområder
 • Det er ca. 30 minutters kjøring til Kongsberg sentrum
 • Ca. 1 time fra Drammen og ca. 1,5 time fra Oslo samt Skien
 • Innhold og byggemåte

  Eiendommen

  Lauarveien, 3618 SKOLLENBORG
  Kommunenummer 3303, gårdsnummer 101, bruksnummer 32, ideell andel 1/1

  Innhold

  BRA-i (internt bruksareal)
  1. etasje:
  63 kvm: Stue, kjøkken, wc-rom, 3 soverom, gang og entré.
  TBA (terrasse- og balkongareal)
  1. etasje:
  18 kvm: Platting.
  Det gjøres oppmerksom på at deler av arealene med takhøyde over 1,90 i krypekjeller ikke er måleverdige på bakgrunn av at arealene mangler permanent gangbart gulv.
  Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Anticimex v/Bjørnar Hansen Sundet. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Byggemåte

  Bygningen er iht. tilstandsrapport, oppført på grunnmur av lettklinkerblokker med krypekjeller. Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Yttervegger av trekonstruksjoner utvendig kledd med liggende og stående trekledning. Yttertak med saltaksform av trekonstruksjon tekket med metallplater (yttertaktekking fra 2000). Entrédør med glassfelt fra ukjent årstall. Vinduer med to-lags glass og karmer/rammer av tre fra ukjent årstall. Les forøvrig mer om byggemåte og den tekniske tilstanden i rapporten.
  Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

  Standard

  Sydvestvendt platting på 18 kvm i tilknytning til inngangspartiet. Det er også et overbygget vedskjul rett ved inngangsdøren.
  Stue: Åpen kjøkken- og stueløsning med sofaområde samt spiseplass. Rommet er gjennomgående som gir godt med naturlig lys. Frittstående vedovn med plate på gulv. Gulvbord av tre, panel på vegger og panel i himling.
  Kjøkken: Profilert kjøkkeninnredning med over- og underskap. Plate på vegg over benkeplate av tre. Lysarmaturer under overskap. Videre er kjøkkenet utstyrt med nedfelt oppvaskkum i benkeplate, frittstående kjøleskap og frittstående komfyr. Mulighet for spiseplass. Gulvbord av tre, panel på vegger og panel i himling.
  Wc-rom (ikke våtrom): Heldekkende servant over servantskap i hvit og profilert utførelse. Tilsvarende utførelse på to vegghengte skap. Speil over servant. Videre er rommet utstyrt med Cinderella forbrenningstoalett fra Ecotech. Gulvbord av tre, panel på vegger og panel i himling. Rommet ble oppusset i 2007.
  Soverom 1: Gulvbord av tre, panel på vegger og panel i himling.
  Soverom 2: Gulvbord av tre, panel på vegger og panel i himling.
  Soverom 3: Gulvbord av tre, panel på vegger og panel i himling.
  Entré/gang: Gulvbord av tre, panel på vegger og panel i himling. Rommet ble oppusset i 2007.
  Generelt om hytta: Tilgang til krypkjeller under hytta via dør i grunnmur. Avløpsrør av plast fra oppvaskkum på kjøkken og fra servant på wc-rom (trolig leder ut i grunn). Det er opplyst om at det er lagt inn vannledning til hytta (ikke tilkoblet til vanntilførsel, vann må medbringes per dags dato). Sikringer i skap er plassert på utvendig vegg ved platting ref. tilstandsrapporten.
  Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen, dvs. en teknisk gjennomgang av hytta hvor eventuelle avvik, risiko for kjøper og prisoverslag for hva som bør gjøres av oppgradering, er skissert. Se særskilt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt), samt TG2 og TG3 som viser hva som er avvik fra hyttas normale slitasje, alder og type, eller som bør/må utbedres. Rapporten og selgers egenerklæring er en del av salgsoppgaven og må leses nøye før bud inngis. Kjøper overtar ansvaret for de opplysninger som fremkommer av salgsdokumentasjonen, og kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe som burde vært kjent eller som ikke kan anses å ha betydning for avtalen.
  I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, dette gjelder blant annet (se utfyllende tekst i rapporten):
  Følgende kontrollpunkter/forhold har blitt tildelt TG2:
  - Kjøkken: Manglende ventilator/avtrekk, stedvis riper/hakk/merker på gulv og noe ujevnheter på gulv.
  - Wc-rom: Frakoblet lys i servantinnredning og løse ledninger ned fra servantinnredning.
  - Øvrige rom: Fuktmerker/skjolder i himling (soverom 1), stedvis riper/hakk/merker i gulv, noe ujevnheter i gulv og alle innerdører har kontakt med terskel/karm.
  - Loft (uinnredet/råloft): Tildelt tilstandsgraden ut i fra en helhetsvurdering pga. redusert tilkomst for inspeksjon og ukjent konstruksjonsoppbygging, se rapport for nærmere detaljer.
  - Etasjeskiller: Skjevhetsmåling - forskjell på 25 mm i stue og 15 mm på soverom 3.
  - Elektrisk anlegg: Henger løse ledninger fra skap (vegg ved platting) og manglende samsvarserklæring på anlegg (etter år 1999).
  - Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Tildelt tilstandsgraden ut i fra en helhetsvurdering pga. yttervegger har etterslep på vedlikehold, stedvis råteskader i panel og manglende musesperre bak kledning, se rapport for nærmere detaljer.
  - Dører og vinduer: Vinduer pga. alder og entrédør har behov for overflatebehandling.
  - Yttertak: Preg av slitasje på vindskier samt toppbord, ikke mulig å inspisere yttertak mor sydøst, kan ikke verifisere om det er etablert tilstrekkelig lufting i/ved gesims, noe mangelfull utførelse på tettedetaljer i overgang tak/vegg (ved inngangsparti), manglende forkantbeslag i takrenner og manglende feietrinn/stige på yttertak.
  - Terrasser/platting på terreng: Preg av slitasje samt skjevheter på plattingen og rekkverket.
  - Grunnmur, fundamenter: Stedvis riss/sprekker og avskallinger på grunnmur.
  - Drenering: Tildelt tilstandsgraden ut i fra en helhetsvurdering pga. observert symptomer på fuktinnsig, ikke benyttet topplist på grunnmursplasten og ukjent alder på drenering, se rapport for nærmere detaljer.
  - Stikkledninger og tanker: Avløpssystemet er ikke tilknyttet kommunalt avløpsnett (trolig ledet ut i grunn).
  Følgende kontrollpunkter/forhold har blitt tildelt TG3:
  - Krypkjeller: Tildelt tilstandsgraden ut i fra en helhetsvurdering pga. påvist mugg/soppdannelser, påbegynte råteskader ved etasjeskille, stedvis plast under gulvbord i 1. etasje (feil oppbygging av konstruksjon), stedvis salt/kalkutslag på vegger, riss/sprekker på grunnmur, tilsig av fukt i grunn og registrert forhøyde fuktverdier ved fuktmåling i etasjeskille/bjelkelag, se rapport for nærmere detaljer.
  - Ildsteder/skorsteiner innvendig: For liten avstand mellom pipeløp/brennbart materiale og for liten avstand fra ildsted til brennbart materiale.
  - Brann: Brannslukkerutstyr er utgått.
  Følgende kontrollpunkter/forhold har blitt tildelt TGIU (tilstandsgrad ikke undersøkt):
  - Tekniske anlegg, VVS anlegg: Stakeluke er ikke lokalisert.
  - Yttertak: Ikke undersøkt takgjennomføringer og skorsteiner over tak.
  - Terrasser, platting på terreng: Fundamenter er naturgitt skjult og ikke inspisert.
  - Grunnmur, fundamenter: Byggegrunnens beskaffenhet er ukjent.
  Det anbefales ytterligere undersøkelser av disse punktene.
  Se vedlagt tilstandsrapport for supplerende informasjon vedrørende hyttas tilstand.

  Løsøre og tilbehør

  Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen, dette gjelder frittstående kjøleskap og komfyr.
  Møbler i hytta medfølger.
  Videre vises det til liste fra Norges Eiendomsmeglerforbund angående løsøre og tilbehør. Produkter og installasjoner som medfølger overdras uten noen form for garantier, utover eventuell gjenværende leverandørgaranti.

  Oppvarming

  Frittstående vedovn i stue. Videre er hytta basert på elektrisk oppvarming ved evt. panelovner.
  Dersom det ikke er vegg- eller fastmonterte varmekilder i beboelsesrom ved visning, følger dette heller ikke med.

  Ferdigattest/brukstillatelse

  Kongsberg kommune opplyser om at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse i deres arkiv. I henhold til matrikkelen for eiendommen, ble eiendommen etablert/utskilt i 1973 og iht. tilstandsrapporten er hytta fra år 1976.
  Det er utstedt godkjente byggetegninger for oppføring av hytta datert 29.08.1973. Det er ikke skrevet inn rombenevnelser på byggetegningene, det er da usikkerhet om hva rommene er godkjent som mtp. rom for varig opphold. Kjøper overtar risiko og ansvaret for dette.
  Det gjøres oppmerksom at det ikke lenger utstedes ferdigattest på tiltak det er søkt om før 1998 jf. plan- og bygningsloven §21-10. Kommunen vil ikke kreve ferdigattest for disse tiltakene og vil avvise eventuelle søknader. Bestemmelsen innebærer ikke at tiltak med manglende søknad blir lovlige, men at man ikke trenger å avslutte gamle byggesaker. Normalt sett kreves ferdigattest for alle søknadspliktige tiltak som gjøres etter plan - og bygningsloven.
  Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.
  Dagboknummer: 2738
  Tinglysningsdato: 03.07.1973
  Servitutten omhandler: Eiendommen har rett til nødvendig vann fra naboeiendommen gnr. 101/bnr. 1. Rettigheten hefter i gnr. 101/bnr. 1.
  Dagboknummer: 4093
  Tinglysningsdato: 23.10.1973
  Servitutten omhandler: Eiendommen har rett til vei over naboeiendommen gnr. 101/bnr. 1. Med bil kan det kjøres over den opparbeidede gårdsveien, gjennom gårdstunet, til traktorvei frem til det første veiskille. Rett til å kjøre lastebil over dyrket mark når dette er nødvendig, med minst skade på åker og eng. Rettigheten hefter i gnr. 101/bnr. 1.
  Dagboknummer: 3381
  Tinglysningsdato: 25.07.1978
  Servitutten omhandler: Eiendommen gir rett til grunn for stolpefeste for fremføring av strøm over naboeiendommen gnr. 101/bnr. 1. Rettigheten hefter i gnr. 101/bnr. 1.
  Servituttene vil følge eiendommen, kopi av tinglyste servitutter/avtaler følger i salgsoppgaven. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter som ikke skal slettes ved overdragelse.

  Eventuell adgang til utleie

  Fritidseiendommen har ikke separat utleiedel. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

  Diverse

  Eiendommen selges som et tvangssalg og i henhold til Lov om tvangsfullbyrdelse og ikke etter avhendingslova. Dette innebærer vesentlig avvik fra et normalt salg ved at kjøper har en større risiko for eiendommens tekniske tilstand, og kjøper må være innforstått med at det kan være svært vanskelig å nå fram med en mangels klage etter kjøp av tvangssalgsbolig. Samtidig avviker tidsfrister for bud og rutiner for oppgjør fra et normalt salg.
  Det vises for øvrig til "Orientering til kjøpere om tvangssalg ved medhjelper" som er vedlagt salgsoppgaven. Ta kontakt med megler dersom noe er uklart.

  Energimerking

  Komplett energiattest inkludert oppvarmingskarakter fås ved henvendelse til megler eller lastes ned fra www.krogsveen.no.

  Beliggenhet og tomteforhold

  Beliggenhet

  Eiendommen har en tilbaketrukket og usjenert beliggenhet. Rolige omgivelser i landlige og naturskjønne omgivelser. Det er luftige arealer mellom bebyggelsene, hvor denne eiendommen er omgitt av landbruks- og skogsarealer. Området generelt består hovedsakelig av spredt boligbebyggelse og gårdsbruk.
  Det er kort vei til Skumtjernet, Damtjernet og det Store Lauarvannet (ca. 15 min gangavstand). I tillegg er det diverse småtjern like ved eiendommen. Forøvrig er det flotte tur- og rekreasjonsområder i nærheten, både om sommeren og vinteren.
  Det er ca. 30 minutters kjøring til Kongsberg sentrum. Kongsberg by har det meste av sentrumsfasiliteter samt servicetilbud og knutepunkt for offentlig kommunikasjon. Stortorvet kjøpesenter med et bredt utvalg av butikker, frisør, apotek og caféer. I tillegg er det Skimore Kongsberg (tidligere Kongsberg skisenter) som har bl.a. 12 km med preparerte nedfarter, en høydeforskjell på 330 meter, 9 løyper med ulike vanskelighetsgrader, 5 heiser/skibånd, skiskole (særdeles godt egnet for nybegynnere) samt skikroa med varm og kald mat.
  Kjøreavstander til eiendommen:
  - Ca. 1 time fra Drammen.
  - Ca. 1,5 time fra Oslo.
  - Ca. 1,5 time fra Skien.

  Adkomst

  Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Se kart i nettannonse eller Google Maps for nærmere veibeskrivelse. Velkommen til visning!

  Beskrivelse av tomt

  Eiertomt på ca. 3 002 kvm (areal etter utført målebrev den 08.06.1978). Delvis skrånende naturtomt i skogsområde.
  Iht. gårdskart utstedt av NIBIO er eiendommen bestående av produktiv skog. Produktiv skog er skog på fastmark og myr med skogbonitet lav eller bedre.
  Tomten er ikke oppmålt i nyere tid og har usikre grenser. Kommunens grunnkart viser eiendommens grenser med et beregnet normalavvik på 200-500 cm, se vedlagt kartutsnitt for tomtegrenser. Ved nøyaktig oppmåling kan avvik forekomme, og kjøper aksepterer dette.

  Parkering

  Selger har praktisert å parkere i starten av innkjørselen til Lauarveien 288/290 (gnr. 101/bnr. 1).
  Eier av Lauarveien 288/290 har gitt tilbud om leie av parkeringsplass for 1-2 biler på sin eiendom til kjøper, dette vil koste kr 3.000,- pr. år.

  Vei, vann og avløp

  Det er ikke opparbeidet vei til hytta per dags dato. Eiendommen har adkomst over en privat eiendom, det er tinglyst veirett over eiendommen (gnr. 101/bnr. 1 - Lauarveien 288 og 290).
  Det er ikke innlagt vann til hytta. Vann til hytta må medbringes. Eiendommen har tidligere hatt privat brønn som vannkilde, denne er per dags dato gjengrodd/fylt og kan ikke benyttes. Brønnen er av eldre dato og har ukjent utførelse og opprinnelse, denne må tømmes/renses før evt. bruk. Eiendommen har rett til vann fra naboeiendommen (gnr. 101/bnr. 1 - Lauarveien 288 og 290) jf. tinglyst servitutt.
  Avløpssystemet er ikke tilknyttet kommunalt avløpsnett (trolig ledet ut i grunn) jf. tilstandsrapporten.

  Regulerings-og arealplaner

  Eiendommen ligger i et uregulert område men er avsatt til LNF-areal for spredt bolig-, fritids- eller næringsbebyggelse ved kommuneplanen datert 22.06.2022. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.
  Det gjøres oppmerksom på at områder som er avsatt til LNF-formål (landbruks-, natur- og friluftsformål), kan gi begrensninger i forbindelse med videre utbygging av tomt og ved fradeling av tomteareal. Konferer med megler for mer informasjon.
  Iht. kommuneplanen er eiendommen innenfor et område med bevaring av naturmiljø.

  Økonomi

  Kommunale utgifter

  Eiendommen er ikke tilknyttet vann, avløp eller renovasjonsordning.
  Feiing: kr 761,- pr. år, fakturert på eiendommen i 2023. Frekvens på feiing samt tilsyn er avhengig av behov og vurderes av feieren.
  Eier har ikke gitt megler opplysninger om øvrige løpende kostnader, megler har derfor ikke kjennskap til hvor store kostnader dagens eier har til strømforbruk, forsikring, tv/internett m.v.
  Det må påregnes kostnader til strøm inkl. nettleie, bygningsforsikring og innboforsikring.
  Ovenstående er basert på nåværende eier/husstands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall beboere, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd m.m.

  Formuesverdi

  Formuesverdi for 2022 var kr 445.749,- ifølge skatteetaten.

  Omkostninger

  I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:
  - Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt 
  - Tinglysingsgebyr for skjøte kr 500,-.
  - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 500,- pr. stk.
  Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 769.750,-.

  Tilbud om lånefinansiering

  Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver hos vår samarbeidspartner BN Bank. De har konkurransedyktige betingelser samt rask og løsningsorientert behandling av din lånesøknad. Krogsveen mottar et honorar for denne formidlingen.

  Betalingsbetingelser

  Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

  Annen viktig informasjon

  Eier

  Buskerud Tingrett

  Konsesjon

  Da eiendommen er over 2 mål er den i utgangspunktet underlagt konsesjonslovgivning, og kjøper må ved kontrakt undertegne egenerklæring om konsesjonsfrihet. Denne erklæringen må godkjennes fra kommunen før eiendommen kan overskjøtes til kjøper. 

  Overtakelse

  Etter gjeldende regelverk vedr. tvangssalg, konf. megler eller les info. på budskjemaet. Normalt vil eiendommen bli levert ryddet, tømt og rengjort, men dersom dette ikke blir gjort av dagens eier må kjøper selv gjøre dette.

  Velforening

  Eiendommen er tilknyttet Lauarveien Veilag (bilveien Dusum-Trengen).
  Det ble betalt kr 960,- for veiavgift og kr 960,- for snøbrøyting for 2022.

  Boligselgerforsikring

  Det kan ikke tegnes boligselgerforsikring ved tvangssalg da kontraktspart er Tingretten og salget skjer etter reglene i tvangsfullbyrdelsesloven. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i regelverket og lese salgsdokumentasjonen nøye før bud inngis. Det gjøres oppmerksom på at kjøpers muligheter for reklamasjon er redusert ved kjøp av bolig etter tvangsfullbyrdelsesloven.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at det ikke er mulig å tegne Boligkjøperforsikring i forbindelsen med tvangssalg.

  Budgivning

  Det gjelder egne budregler for tvangssalg, og disse er beskrevet i «Orientering til kjøpere av tvangssalg». Budgivere må sette seg inn i orienteringen før man inngir bud. 
  Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må budet være signert og legitimasjon må være fremlagt. På grunn av de spesielle reglene for tvangssalg er det dessverre ikke mulig å inngi bud elektronisk via Krogsveen.no. Eventuelle forhøyelser eller endringer på budet kan skje pr sms eller på e-post. 
  Kjøper vil som vanlig få tilsendt budjournal etter at eiendommen er solgt. Budgiver kan også få utlevert en kopi av budjournalen i anonymisert form.

  Hvitvaskingsreglene

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art.
  Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen.
  Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen.
  Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. 

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

  Lovanvendelse

  Salget av denne eiendommen er et tvangssalg gjennom medhjelper, og selges etter
  Tvangsfullbyrdelsesloven kapittel 11.
  Dette innebærer at kjøper har begrensede muligheter til å fremsette eventuelle mangelskrav.
  Mangel kan foreligge hvis eiendommen ikke svarer til gitte opplysninger om vesentlige forhold, eller det er forsømt å gi opplysninger om vesentlige forhold som medhjelper måtte kjenne til, eller den er i vesentlig dårligere stand enn kjøperen hadde grunn til å regne med. Manglende/feil opplysninger må ha innvirket på kjøpet. Det vises til tvangsfullbyrdelseslovens §11-39 for nærmere informasjon og alle vilkår. Dersom eiendommen har mangler, kan det kreves prisavslag, men kjøpet kan ikke heves. Det kan også forekomme at boligen overleveres uten normal rydding og rengjøring, samt at nøkkelsett ikke er komplett. Omkostninger må i så tilfeller dekkes av kjøper.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag betales av oppdragsgiver og er avhengig av kjøpesummens størrelse, og beregnes i henhold til satser i Forskrift om tvangssalg ved medhjelper, kap. 3.
  I tillegg mottar megler oppgjørshonorar kr 6.385,- samt dekning av utlegg.

  Opplysninger om oppdraget

  Oppdragsnummer 20-0117/24
  Eiendomsmegler Krogsveen AS, avd. Drammen
  NO 950 007 613 MVA
  Oppdragets KR-kode KR20.24117

  Dato

  Sist oppdatert: 22. juli 2024 kl. 13:33

  Dokumenter

  Tilstandsrapport
  PDF 595 KB
  Energiattest
  PDF 227 KB
  Grunnkart
  PDF 569 KB
  Utskriftsvennlig salgsoppgave

  Område

  Legg til steder som er viktige for deg

  Prisutvikling for området

  Kvadratmeterpris
  0 kr/m²
  Endring
  ↘︎ % ()

  Visning

  Privatvisninger avholdes fortløpende. Meld deg på til privatvisning eller annonsert fellesvisning ved å trykke på lenken visningspåmelding eller ved å kontakte megler på mobil 911 46 100.
  Lurer du på noe?

  På flyttefot? Slik gjør vi det enklere for deg

  Skreddersydd flyttepakke

  Vi fikser håndverkere, vask, pakking, lagring og transport, og legger ut for utgiftene underveis.

  Hjelp med både kjøp og salg

  Hos oss har du din egen rådgiver gjennom hele kjøps- og salgsprosessen.

  Hjelp til finansiering

  Vårt samarbeid med BN Bank sikrer deg rask og løsningsorientert hjelp, til konkurransedyktige betingelser.