Oystein Sundby_ny_web
Daglig Leder/ Eiendomsmegler

Øystein Sundby

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
Ø
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er noe de aller fleste kunder kun gjør noen ganger i livet. Etter over 15 år som megler for Krogsveen på Nedre Romerike, har jeg lang erfaring og vet hva som skal til for å oppnå et best mulig resultat.
 
Boligsalg kan oppleves som en følelsesmessig berg og dalbane til tider. Min jobb er først og fremst å sørge for et sikkert gjennomført salg og høyest mulig pris for boligen. Samtidig er god planlegging sammen og oppfølging underveis viktig for at mine kunder opplever trygghet ved at salget blir ivaretatt på best mulig måte. 

Jeg er selv bosatt i Lørenskog og benytter meg mye av områdets fasiliteter sammen med familie og venner.  

Jeg hører gjerne fra deg dersom du ønsker et tilbud på salg av din bolig eller dersom det skulle være andre spørsmål vedrørende kjøp og salg av eiendom. 

 Du når meg på mob. 916 89 827 eller epost. o.sundby@krogsveen.no 
Dette sier kundene om meg
Mest fornøyd med hvordan jeg ble ivaretatt som kunde. Gode og profesjonelle råd. Ble holdt informert hele tiden og Sundby ringte alltid tilbake på de tidspunkt han hadde lovet!! Super kundebehandling. Kommer jeg over noen som skal kjøpe eller selge bolig vil ikke et øyeblikk være i tvil om å foreslå Krogsveen og Sundby!
Kommunikasjon, han er tydelig og presis. Men samtidig viser at han er ydmyk, dette tror jeg spilte en god rolle for at vi fikk inn den rette kjøper til riktig pris for vår leilighet . For oss så var det uaktuelt å vurdere andre meglere. Det er også fordel at han uten tvil kjenner til det lokalet markedet som også har en betydning.
Førsteinntrykket har alltid stor betydning. I vårt første møte med Øystein Sundby opplevde vi at han som seriøs, en som kunne sin jobb og en som god erfaring kunnskap om salg av boliger i vårt område. Det videre samarbeidet med Ø.S. har vi ikke noe å utsette på.
Øystein Sundby
Daglig Leder/ Eiendomsmegler

Øystein Sundby

Telefon 67 98 08 42

Lurer du på noe?

Øystein Sundby svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Lørenskog

Eiendomsmegler

Daniel Andersson

Eiendomsmegler / Fagansvarlig

Andreas Bygdås

Eiendomsmeglerfullmektig

Silje Helen Roska

Eiendomsmeglerfullmektig/Salgskoordinator

Stine Dyver