Selge bolig?

Få verdivurdering

En av våre dyktige lokalkjente meglere vil kontakte deg for en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Hvilken adresse ønsker du verdivurdering på?

Ved å sende inn skjemaet aksepterer du vår personvernerklæring

Verdivurdering av bolig

Når du skal selge boligen eller hytta trenger du en verdivurdering. For å kunne gi en verdivurdering må megler se eiendommen. Før kundemøte har megler på forhånd funnet frem relevante opplysninger om boligen, men det er fint om du tenker gjennom om det er informasjon som burde tas med i vurderingen. I etterkant av kundemøte setter megleren en verdi på eiendommen. Verdien tar utgangspunkt i meglers kunnskap og erfaring om boligmarkedet, boligens standard, prisstatistikk for området og salgspris for tilsvarende boliger i nærheten. Verdivurderingen gir en indikasjon på hva du kan forvente å selge for i dagens marked.

Hva er e-takst?

En e-takst (elektronisk takst) er et verktøy og en bransjestandard for verdifastsettelse av boliger/eiendommer.

E-taksten vil gi eiendommen en verdi basert på statistiske data for blant annet standard, beliggenhet og salgspris for tilsvarende boliger i nærområdet. Sammen med meglers erfaring og kunnskap om boligmarkedet, vil dette lede fram til en verdivurdering som indikerer hva eiendommen din vil kunne bli solgt for i dagens marked. Ved refinansiering av boliglån krever banken e-takst.

Ønsker du en e-takst kun til finansiering og ikke salg av bolig tar vi betalt for dette.

Bestill E-takst

Nettvurdering av megler

Motta en oppdatert markedsvurdering fra lokalkjent megler på e-post, og se samtidig hvor mange kjøpere vi har til din bolig. Bare legg inn noen fakta om boligen din, så hører du fra oss innen få dager. Helt gratis og uforpliktende!

Automatisk prisestimat på 1-2-3

Sjekk din boligverdi her. Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.