Selge bolig?

Få verdivurdering

En av våre dyktige lokalkjente meglere vil kontakte deg for en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Verdivurdering av bolig

Når du skal selge boligen eller hytta trenger du en verdivurdering. For å kunne gi en verdivurdering må megler se eiendommen. Før kundemøte har megler på forhånd funnet frem relevante opplysninger om boligen, men det er fint om du tenker gjennom om det er informasjon som burde tas med i vurderingen. I etterkant av kundemøte setter megleren en verdi på eiendommen. Verdien tar utgangspunkt i meglers kunnskap og erfaring om boligmarkedet, boligens standard, prisstatistikk for området og salgspris for tilsvarende boliger i nærheten. Verdivurderingen gir en indikasjon på hva du kan forvente å selge for i dagens marked.

Hva er e-takst?

En e-takst er en enkel verdivurdering som utarbeides i forbindelse med for eksempel refinansiering. Den inneholder ingen teknisk vurdering av boligen din, men forteller kun hva boligen din er verdt ut ifra dagens marked.

Forskjell på e-takst og verdivurdering

En verdivurdering må ikke forveksles med e-takst. Meglers verdivurdering er en grundig vurdering av boligen din som skal benyttes i forbindelse med salg av bolig. Skal du refinansiere eller trenger å fastsette verdi på bolig ved skilsmisse eller arveoppgjør har du kun behov for en e-takst.

Ønsker du en e-takst kun til finansiering og ikke salg av bolig tar vi betalt for dette.

Nettvurdering med megler

Bare legg inn noen fakta om boligen din. Last opp noen bilder. Send inn. Så gir en av våre meglere deg en lynrask vurdering på nett! Helt gratis.

Automatisk prisestimat på 1-2-3

Sjekk din boligverdi her. Bare tast inn adressen din og få svaret med en gang! Enkelt, raskt og helt gratis.