Julie Hald_ny_web
Eiendomsmeglerfullmektig

Julia Hald

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
J
Kort om meg
Salg av bolig er en utrolig viktig prosess, som jeg ønsker å gjøre så trygg og god som mulig fra start til slutt. 

Hvert enkelt boligsalg er forskjellig, og viktigheten av riktig tilpasning og planlegging er derfor avgjørende for kvalitet og oppnådd sluttpris. Gjennom godt samarbeid, god markedsføring, oppfølging og kompetanse vil jeg optimalisere salget.

Ved å velge meg som din eiendomsmegler, får du en megler som vil gjøre sitt ytterste for at du skal bli fornøyd, gjennom et godt og ordentlig arbeid i salg av din bolig.
Dette sier kundene om meg
Vi kan anbefale eiendomsmeglerfullmektig Julia Hald på sterkeste, da vi har en meget positivt erfaring med henne vedr. vårt boligslag på Ensjø i Oslo. Henne strekker over det som er kontraktfestet og er en god støttespiller før, under og etter salgsprosessen.
Alltid veldig hyggelig og imøtekommende. Gjør sitt ytterste for å gjennomføre et godt salg. Anbefaler Julia på det varmeste!
Julia gjorde et veldig godt inntrykk allerede fra første møtet. Hun viste at hun kjente området godt og hadde gode kunnskaper om andre salgsobjekter i nabolaget. Hun har gjennom hele prosessen vært serviceinnstilt, tydelig i kommunikasjonen, fulgt opp godt, og gitt gode råd. Vi hadde full tillit til hennes kompetanse og synes hun gjorde en utmerket jobb.
Julia Hald
Eiendomsmeglerfullmektig

Julia Hald

Telefon 21 00 72 04

Lurer du på noe?

Julia Hald svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Hasle

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Dan-Christian Jensen

Eiendomsmegler

Emir Resulbegovic

Eiendomsmegler

Christoffer Fraurud

Eiendomsmeglerfullmektig

Kenneth Graarud Olsen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Siv Ødegaard