Tobias Kjensli Dyrseth_ny_web
Eiendomsmegler MNEF

Tobias Kjensli Dyrseth

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Kjøp/salg av bolig er en følelsesladd berg og dalbane. Det er den største handelen man gjør i livet. Å bidra til at dette skal gå smertefritt og trygt samt at du har full tillit til at jeg oppnår et best mulig resultat for deg er mitt brennende mål som megler. Jeg vil følge deg fra A - Å i hele prosessen og være en god veileder hele veien.

Strukturert og målrettet markedsføring samt og aktivt følge opp potensielle kjøpere/interessenter mener jeg er avgjørende for å oppnå høyest og best mulig pris. 

Født og oppvokst på Fjellstrand samt at jeg kommer fra en familie som har vært på Nesodden i generasjoner har jeg et stort engasjement for boligmarkedet og samfunnet her på Nesodden. Jeg vil tørre å påstå at jeg er en god ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter og området generelt.

Fritiden går mye til aktiviteter lokalt her på Nesodden. Fra første stavtak rundt lysløypa på Berger, første heistur i slalombakken og til første fotballkamp for Fjellstrand har jeg alltid fått friskt påfyll av energi og godt humør fra lokale fritidstilbud samt fra gode venner og familie.
Tobias Kjensli Dyrseth
Eiendomsmegler MNEF

Tobias Kjensli Dyrseth

Telefon 66 96 94 06

Lurer du på noe?

Tobias Kjensli Dyrseth svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Nesodden

Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF

Nina Bøe

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Anniken Øderud

Salgskoordinator/Medhjelper

Annette Smith