Fredrik_Nordstom_Ny_Web
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Fredrik Nordstrøm

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
F
Kort om meg
Etter mange år i bransjen har jeg lært meg hva som skal til for å gjennomføre gode salg gang på gang og hvordan mine kunder skal få et best mulig resultat! Jeg er brennende opptatt av at du som kunde av meg skal føle deg 100% ivaretatt og trygg på en profesjonell måte, og videre anbefalinger fra fornøyde kunder er det jeg lever av. Jeg er stolt av å være eiendomsmegler på Krogsveen Bekkestua og for å ha det faglige ansvaret på et kontor med så mange dyktige meglere!

Jeg er født og oppvokst i Bærum og bor idag på Bærums Verk. Som en stor ambassadør for Bærum og omegn er det svært viktig for meg å formidle kvalitetene til akkurat ditt nabolag på en troverdig og unik måte. Jeg ble uteksaminert fra BI i 2009 og har solgt bruktboliger i alle prisklasser og størrelser, primært i Asker og Bærum. Jeg har også god erfaring med salg av nybygg, tomter og fritidsboliger.

På fritiden er jeg opptatt av tid med familen, venner og er for øvrig en aktiv bruker av Bærums turmuligheter og fritidstilbud. På sommeren får jeg påfyll av energi fra sjøen og marka og på vinteren er jeg å finne i en av de mange skiløypene eller i en av de lokale slalåmbakkene. 

Dette sier kundene om meg
Ryddig megler! Anbefales på det sterkeste. Jeg hadde et ønske til megler og det var at prosessen skulle gjennomføres så enkelt som mulig, uten at jeg trengte å bruke min egen tid på dette. Det ble gjennomført med glans! Vil bruke Fredrik igjen!
Fredrik gjorde en strålende jobb ved salget at min leilighet. Var alltid tilgjenglig og hjalp meg igjennom hele prossessen. Salget foregikk på en meget ryddig og fin måte, han er virkelig en megler som holder det han lover og stiller opp for sine kunder. Og en dyktig selger som fikk en kjempe god pris på leiligheten min. Jeg er utrolig fornøyd med hele prossessen. Tusen takk Fredrik!
Fredrik har utført sitt oppdrag med meget stor profesjonalisme og på en svært servicerettet måte. Hele prosessen, fra planlegging til avslutt, foregikk helt perfekt. Absolutt toppklasse!
Fredrik Nordstrøm
Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Fredrik Nordstrøm

Telefon 67 52 95 07

Lurer du på noe?

Fredrik Nordstrøm svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Bekkestua

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Mats Lund

Eiendomsmegler

Ola Wee Ahlstrand

Eiendomsmegler

Cecilie Muri

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Kristian Gjerdingen

Salgskoordinator

Ida Lund

Salgskoordinator / Eiendomsmeglerfullmektig

Lars-Erik Gøranson

Trainee/Visningsansvarlig

Nicolai Bjørno

Trainee/Visningsansvarlig

Sarvajuthan Mahalingam