Yvonne Jeanette Wang_ny_web
Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Yvonne Jeanette Wang

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
Y
Kort om meg
Jeg har bachelor i Eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI og har jobbet i Krogsveen siden 2011.
Mitt mål er at alle mine kunder, både kjøpere og selgere, skal få en god opplevelse i møte med meg som megler. Jeg legger vekt på en trygg, profesjonell og tillitsvekkende gjennomføring av mine oppdrag. Jeg er opptatt av god oppfølging slik at man skal føle seg ivaretatt gjennom hele prosessen. 

Vi i Krogsveen har utviklet BoligsøkerRegisteret til Norges mest oppdaterte og nøyaktige register over interessenter på jakt etter ny bolig. Ikke bare hjelper BoligsøkerRegisteret selger å finne de aller beste kjøperne – den hjelper deg som drømmer om noe nytt å finne akkurat den boligen som betyr mer for deg enn for alle andre.
Dette sier kundene om meg
"Virket nøye noe som både er viktig for selger og kjøper. Ga riktig prisantydning of fulgte meg godt opp uten å være masete. Hun ringte meg opp etter at hun hadde vært her på befaring til riktig tid"
"Hun fremstod som profesjonell, men samtidig jordnær og imøtekommende. Vi tenkte at potensielle kjøpere også ville få det samme inntrykket, og vi husket fra sist vi kjøpte hvor viktig det var at vi som kjøper også hadde tillit til megleren."
"Yvonne var imøtekommende og hyggelig. Hun opptreden engasjert og profesjonell.. Var alltid tilgjenerlig og følget opp aktuelle kjøpere på en fin måte. Veldig fornøyd med gjennomføring av salget."
Yvonne Jeanette Wang
Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Yvonne Jeanette Wang

Telefon 33 30 91 07

Lurer du på noe?

Yvonne Jeanette Wang svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Tønsberg

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Jørgen Erland Pettersson

Eiendomsmegler

Eirik Roberg

Eiendomsmegler

Marte Christin Eriksen

Eiendomsmegler

Alexander Hassum

Eiendomsmegler

Therese Thon Andreassen

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Tone Christina Martinsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Sigurd Sørdal