Erik Nguyen_ny_web
Eiendomsmegler

Eirik Nguyen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelse man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Da er det viktig å velge en erfaren eiendomsmegler og jeg har gjennom mer enn 10 år i bransjen rukket å selge svært mange boliger med en meget god kundetilfredshet blant både kjøpere og selgere. Jeg setter kunden i fokus og følger hele salgsprosessen personlig fra start til slutt. Jeg er opptatt av tilgjengelighet, godt samarbeid, samt gode strategier som gjør at vi oppnår gode resultater. 

Jeg er oppvokst i Nedre Romerike og begynte å megle i 2009. Jeg har god erfaring med salg av eiendommer i alle prisklasser, primært i Oslo/Akerhus området.

For å kunne yte 100% på jobb så synes jeg det er viktig å ha en balansert og sunn livsstil. Det er derfor jeg på fritiden liker å være med familie og venner. Nærområdets turmuligheter og fritidstilbud blir flittig brukt. 
Dette sier kundene om meg
Eirik Nguyen har vært ryddig og profesjonell gjennom hele salgsprosessen. Vi har følt oss trygge, blitt jevnlig oppdatert og føler at han har levert iht. hva som ble avtalt.
Vi valgte Eirik Nguyen som vår megler fordi han har vært lenge i bransjen og solgt mye i vårt område. Vi ønsket en med god erfaring som kunne vise til gode resultater og vi har ikke angret et sekund på vårt valg.
Jeg hadde 4 forskjellige eiendomsmeglere innom og valgte til slutt Eirik Nguyen fordi han brukte god tid på selve befaringen og svarte godt på alt det jeg lurte på. Ryddig salgsprosess, god oppfølging og jeg fikk en god salgspris.
Eirik Nguyen
Eiendomsmegler

Eirik Nguyen

Telefon 63 80 69 66

Lurer du på noe?

Eirik Nguyen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Lillestrøm

Daglig leder / Eiendomsmegler

Per Inge Hunvik

Eiendomsmegler

Tobias Eggum Teie

Eiendomsmegler

Eskil Tyskeberget

Eiendomsmegler

Siv Svensson Ostrø

Eiendomsmegler

Marius Løkken

Eiendomsmegler

Veronica Gjelsnesvangen

Eiendomsmegler

Ellen Svenstad

Eiendomsmegler

Emilie Møllegaard Tunskaug

Eiendomsmegler

Christian Blenne Lien

Eiendomsmegler - Salgskoordinator

Reidun Engløkk

Eiendomsmegler / Leder Nybygg Romerike

Vegard Gran-Andersen

Eiendomsmeglerfullmektig

Cecilie Bergsløkken

Eiendomsmeglerfullmektig

Idriss Eliassy

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Valerie Colleou

Trainee

Lene Gran Jensen

Trainee

Tobias Nysæther Gulbrandsen