Marie Malen Frogner_ny_web
Eiendomsmegler

Marie Malén Schulstok Frogner

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Jeg har jobbet som megler i 15 år og vet at ved  kjøp og salg av bolig kan være en av de største hendelsene man gjør i livet. Jeg er derfor opptatt av gjensidig tillit og dette skal føles trygt for deg.

Jeg blir beskrevet av mine kunder som en megler med stor entusiasme, energi og med god oppfølgning. Dette har resultert i 100% fornøyde kunder!  Ingen bolig er for liten eller for stor. Ingenting blir tilfeldig og du kan føle deg godt ivaretatt hele veien. 

Dette sier kundene om meg
Var helt enestående fra dag 1 til slutt. Væremåten hennes og en fantastisk utstråling som man sikkert må ha i denne bransjen. Imøtekommende, lyttende, var sikker på hva hun gjorde til en hver tid. Dere er heldige som har slike medarbeidere. - Ken Sverkmo
Hun er høflig og har en "touch of class", er rask med meldinger tilbake ved spørsmål og har en elegant tilstedeværelse, er ikke, som enkelt eiendomsmeglere for pushy og pågående i forhold til klienter. Ting faller på plass rolig og greit, uten dramatikk av noe slag..... - Steinar Hopland
Hun er svært hyggelig og proffesjonell - Thore Songe- Møller
Marie Malén Schulstok Frogner
Eiendomsmegler

Marie Malén Schulstok Frogner

Telefon

Lurer du på noe?

Marie Malén Schulstok Frogner svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Sandvika

Daglig leder/Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Kristoffer Stormfelt

Eiendomsmegler

Marius Stormfelt

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Skraastad

Salgskoordinator

Marianne Torvik