Dilan Jamal_ny_web
Eiendomsmegler

Dilan Jamal

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
D
Kort om meg
Min lidenskap gjennom eiendomsmegling er å yte god service hvor du som selger alltid vil få det lille ekstra i en salgsprosess. Det er viktig for meg å være kvalitetsbevisst og nøyaktig i arbeidet jeg gjør for å skape verdier for kundene mine.

Gode resultater oppnås ved bred markedsføring, et godt samarbeid med boligselger og tett oppfølging av alle interessenter gjennom hele prosessen. På denne måten oppnår jeg høyest mulig pris for din bolig.

Ta gjerne kontakt med meg for en hyggelig og uforpliktende boligprat ved enten kjøp eller salg av bolig.

Hvis du skal oppsummere meg i korte trekk: Alltid tilgjengelig, profesjonell, serviceorientert, ydmyk og ryddig.
Dette sier kundene om meg
"Dilan har en profesjonell og hyggelig fremtoning som vi mener er essensiell når han skal presentere en bolig for kjøpere. I tillegg er han både serviceinnstilt og imøtekommende, slik at det er en glede for oss å kommunisere med han. Han er faglig dyktig, og er en hyggelig fyr som er villig til å strekke seg for å sørge for at man får et best mulig resultat."
"Dilan Jamal hjalp meg med å selge huset etter min far som gikk bort. Jeg opplevde at Dilan var hjelpsom og at han hadde svært gode kunnskaper om det markedet vi var i. Han var alltid tilgjengelig på telefon, og alltid positiv. Han var også ærlig om hva vi kunne forvente av salget, og jeg opplevde ham som seriøs og samvittighetsfull. Dilan fulgte opp listen med interessenter og det ble til slutt et salg som gikk over all forventning for meg."
"Dilan Jamal hjalp meg med å selge min bolig. Han var lett tilgjengelig og alltid hyggelig ved kontakt. Seriøsitet, pålitelighet og punktlighet er de viktigste ting når mann selger eller kjøper bolig, synes jeg. Alle tre var sterkt representert ila hele salgsprosessen min, slik at jeg opplevde den på en positiv måte. Han er genuint interessent i å tilfredsstille kundene sine, det er ikke vanskelig å forstå. Også etter at salgsprosessen ble avsluttført, har han selv tatt kontakt for å spørre om alt er i orden. Dette satt jeg stor pris på."
Dilan Jamal
Eiendomsmegler

Dilan Jamal

Telefon 67 52 11 17

Lurer du på noe?

Dilan Jamal svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Sandvika

Daglig leder/Eiendomsmegler

Kristoffer Stormfelt

Eiendomsmegler

Marius Stormfelt

Eiendomsmegler

Marie Malén Schulstok Frogner

Eiendomsmeglerfullmektig

Thomas Skraastad

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Alexander Vu Tran

Salgskoordinator

Marianne Torvik

Trainee/Visningsansvarlig

Silvia Vahl