Andreas Haraldsen_ny_web
Daglig leder/ Eiendomsmegler

Andreas Haraldsen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
A
Kort om meg
Jeg har arbeidet som eiendomsmegler i Sandefjord siden 2004. I løpet av min fartstid har jeg solgt over 1000 boliger i Sandefjord og omegn og opparbeidet verdifull erfaring. Jeg er godt kjent med markedet og arbeider aktivt for at du skal få en god pris for din bolig.
Dersom du ønsker en megler som er god til å forhandle, engasjerer seg og evner å skape tillit til alle parter, mener jeg å være rette megler for deg. Svært mange av henvendelsene jeg mottar vedrørende salg, er tidligere tilfredse kunder som ønsker å benytte meg og jeg får også hyppige henvendelser fra nye kunder som har fått meg anbefalt av venner og kjente.

Ta kontakt for en hyggelig boligprat.
Dette sier kundene om meg
Anbefaler Andreas Haraldsen hvis du/dere ønsker en engasjert og pålitelig megler. Jeg har følt meg godt ivaretatt som kunde fra salgsprosessen begynte til siste slutt.
Han framstod som pålitelig, lyttende, effektiv, flink til å følge opp, holdt avtaler, kjente markedet godt, faglig dyktig, blid og positiv. Vi er særdeles godt fornøyd!
Effektiv, rask, profesjonell, service-minded og tillitsvekkende megler som gjorde en fantastisk jobb for å selge boligen vår. Kunne ikke vært mer fornøyd med salgsprosessen.
Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler

Andreas Haraldsen

Telefon 33 50 01 02

Lurer du på noe?

Andreas Haraldsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Sandefjord

Eiendomsmegler

Ingrid Gogstad-Andersen

Eiendomsmegler

Anette Cathrine Vindum

Eiendomsmegler

Andreas S. Bjønnes

Eiendomsmegler

Jonas Madsen

Eiendomsmegler

Håkon Marcus Tappeluf

Eiendomsmeglerfullmektig

Henrik Bettum

Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Hege Semb Maaren