Kristian Karlsrud_ny_web
Daglig leder/Eiendomsmegler

Kristian Karlsrud

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
Dette sier kundene om meg
Kristian er dedikert, kunnskapsrik, erfaren og trygg i det han gjør, og alltid tilgjengelig, hjelpsom og hyggelig. Kristian klarer kunststykke å arbeide med høy integritet og rettskaffenhet, i tillegg til å være en god "selger". En konkurrerende megler (av alle!), forsikret meg om at jeg var "i gode hender", når han skjønte Kristian var på saken. Kristian stiller høye krav til kvalitet i eget arbeid, hos samarbeidspartnere og til kunden i form av gode råd det er lurt å følge. Å oppnå en god pris, gjennom en ryddig og trygg salgsprosess - kjennes bra! Jeg gir Kristian mine beste anbefalinger!
Kristian er en meget profesjonell og ryddig eiendomsmegler. Dyktig i alle ledd - fra å forstå markedet, og utarbeidelse av annonse og prospekt - til budrunde og salg. Han var alltid tilgjengelig på telefon, og veldig hyggelig å ha med å gjøre. Jeg vil absolutt anbefale Kristian videre!
Kristian Karlsrud
Daglig leder/Eiendomsmegler

Kristian Karlsrud

Telefon 21 00 46 02

Lurer du på noe?

Kristian Karlsrud svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Frogner

Eiendomsmegler

Marte Marie Forberg

Eiendomsmegler

Jonas Ekse Hovland

Eiendomsmegler

Kristian Bangen Paulsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Kenneth Graarud Olsen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Kjersti Ekern Villand

Medhjelper/Trainee

Mikael Albin Andersen