Morten Helgerud_ny_web
Jurist - Eiendomsmegler

Morten Solberg Helgerud

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Målet mitt for boligsalget ditt er å sørge for at du kan være trygg på en ryddig og ærlig prosess. Det handler om å ivareta både deg som boligselger, så vel som de som er potensielle kjøpere av boligen din. Dette løses best gjennom kunnskap, erfaring, engasjement og god, gammeldags kundeservice.

Jeg er utdannet jurist (master i rettsvitenskap) gjennom Universitet i Oslo, som gir meg spisskompetanse.

Vi i Krogsveen er opptatt av å levere trygghet og kvalitet. Vi har vært i Drammensregionen siden 1998, og de senere år vært markedsleder i regionen. Dette er noe vi er stolte av, ettersom det kommer av hardt arbeid - hvor kundene er i fokus. Ved å dermed være det meglerhuset som selger flest boliger i Drammensregionen, har vi  fordelen av at det er vi som har best førstehåndskunnskap om markedet. Derfor er det også vi som er i kontakt med flest potensielle kjøpere. Jeg ønsker velkommen som kunde hos oss i Krogsveen avd. Drammen.
Dette sier kundene om meg
Første møtet var profesjonelt og informativt, det var veldig bra. Det la et veldig godt grunnlag for videre prosess. Oppfølgingen fra Morten videre - og gjennomføringen av visning har vært helt topp. Salget gikk strykende og det er etter mitt syn takket være en god prosess fra dag 1 av Morten som kan sine saker veldig bra! Fantastisk! Takk! - Kristin H.
Megler Morten Solberg Helgerud er den dyktigste megleren jeg har hatt gleden av å samarbeide med noensinne, og jeg har mye erfaringer fra mange salg og kjøp. Jeg vil gi han de beste skussmål. Det viktigste for meg personlig var å bruke en megler som jeg hadde 100% tillit til at ville håndtere den faglige delen av prosessen på en solid og grundig måte. Dette har med min trygghet å gjøre, hvilket er uvurderlig. Det at Morteni tillegg er svært flink i sitt møte med både kjøpere og selgere, er også av vesentlig verdi. - Kristin S.
På grunn av service og Morten Solberg Helgerud falt valget på Krogsveen. Han er en tillitsfull og menneskeorientert person. - Lise N.
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler

Morten Solberg Helgerud

Telefon 32 80 79 04

Lurer du på noe?

Morten Solberg Helgerud svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Drammen

Daglig leder/Eiendomsmegler

Arild Knudsen

Eiendomsmegler

Alexander Abelseth

Eiendomsmegler

Rune Sirnes

Eiendomsmegler MNEF

Satvinder Jhooti

Eiendomsmegler MNEF

Egil Svennevig Hovde

Eiendomsmegler MNEF

Marielle K. Ryberg

Eiendomsmegler MNEF

Ola Skarra Arnesen

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Eirin J. Nordbye

Eiendomsmeglerfullmektig

Markus Alm Thoen

Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre Trøseng Gjellum

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Jorun Weierud