Mikkel Stolen_ny_web
Eiendomsmegler MNEF

Mikkel Stølen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Noe av grunnen til at jeg lykkes med eiendomsmegling, er at kremmerånden og etteretteligheten går hånd i hånd. Jeg ønsker å bli opplevd som tillitsfull, hardtarbeidende og faglig dyktig. Dette skal komme deg som selger til gode. Jeg er også veldig opptatt av at alle kjøpere og andre interessenter til boliger jeg har for salg, skal oppleve meg tillitsfull og ryddig.

Jeg har siden 2002 jobbet på vårt Årvoll kontor og har opparbeidet meg meget god erfaring. 

Jeg bor også i samme området og vil derfor på en troverdig måte kunne selge inn det fantastiske og etterspurte området vi har rundt oss. 
Dette sier kundene om meg
Lokalkjennskap, enkel å snakke med. Samtidig ikke for pågående og kort og konsis, noe jeg foretrekker istedet for alt for mye smalltalk og "selge seg inn" med all mulig info om "vi er best" etc. Dessuten er Krogsveen et respektert firma, samt har blitt kåret av norsk kundebarometer til å ha mest fornøyde kundene.
Mikkel fremstod som ryddig og profesjonell. Han etablerte en tillit til oss som vi ønsket at kjøper også skulle oppleve. Mikkel hadde gode resonnementet vedrørende alle ledd i prosessen. Vi oppfattet at han var hyggelig, tydelig og ærlig. Vi har opplevd et godt samarbeid og har allerede anbefalt han på det sterkeste til andre.
Opptrer svært troverdig og utstråler tillit som er både positivt for kjøper og selger. Han har meget god kjennskap til nærområdet, har stø kontroll på det faglige så du får raskt svar på eventuelle problemstillinger og er ellers en blid og hyggelig mann.
Mikkel Stølen
Eiendomsmegler MNEF

Mikkel Stølen

Telefon 21 00 47 04

Lurer du på noe?

Mikkel Stølen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Årvoll

Daglig leder/Eiendomsmegler

Aase da Rocha

Eiendomsmegler

Hanne Pettersen

Eiendomsmegler

Jan Robert Ottesen

Fagansvarlig Eiendomsmegler

Mia Skuggevik

Trainee

Kristoffer Spone