Eirik Norheim_ny_web
Eiendomsmegler

Eirik Norheim

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Å bytte bolig er en stor hendelse i livet,  både økonomisk og følelsesmessig. Her er det avgjørende med en megler som loser deg trygt gjennom prosessen.
Høy faglig kompetanse, etterrettelighet, kreativitet og riktig markedsføring i kombinasjon med god oppfølging av selger og kjøper gir alltid en god prosess og et godt resultat.

Jeg har jobbet som eiendomsmegler i bydel Nordstrand i 20 år og bor selv i området. Jeg lever av fornøyde kunder og med fokus på nettopp dette, er nok en av grunnene til at jeg i en årrekke har vært en av de mestselgende meglerne i området. 

Jeg er så heldig at jeg alle disse årene både har fått lov til å jobbe med salg av brukte boliger, men også salg av nybyggprosjekter. Dette har gitt meg en unik erfaring i forhold til hvor viktig forberedelser og markedsføring er for resultatet, men kanskje aller viktigst – partenes tillit til meg som eiendomsmegler. 

Eiendomsmegling er en livsstil, så mye tid går med på dette. Pusterom og ny energi hentes gjennom tid med familie og det at jeg har vært aktiv på trenersiden i Nordstrand IF en årrekke. 
Dette sier kundene om meg
Inngir stor tillit hos både kjøper og selger, håndterer alle mennesketyper godt. Arbeidsom og oppdatert.
Dyktig til å tilpasse seg kunden og er en flink selger som egentlig for oss blir en god rådgiver og ikke en som skal presse salg for enhver pris. Veldig god på oppfølging og dialog underveis.
Oppfølging, tilbakemelding som avtalt, utsøkt arbeid, behagelig vesen, alltid blid, tillitsvekkende, bransjekunnskap og hjelp om alt salg/kjøp. Kan ikke være bedre.
Eirik Norheim
Eiendomsmegler

Eirik Norheim

Telefon 23 16 52 07

Lurer du på noe?

Eirik Norheim svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Nordstrand

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Henrik Hisdal

Eiendomsmegler

Maria S Thorbjørnsen

Eiendomsmegler

Trond Ødegård

Eiendomsmegler

Jørgen Hartmark

Eiendomsmegler

Nina Christine Billkvam

Eiendomsmegler

Jon Henrik Mathisen

Eiendomsmegler

Eirik Nyseth

Salgskoordinator, Eiendomsmegler

Anna J. Tverberg Eide