Morten Voll_ny_web
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Morten Voll

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier som skal forvaltes. Jeg er din megler gjennom hele prosessen og vil sammen med deg sørge for at resultatet blir best mulig. 

Mitt mål som megler er at alle mine kunder, både selgere og kjøpere skal få en god opplevelse -  gjerne det lille ekstra. Jeg har jobbet i bransjen siden 2003 og stortrives i dagens marked, med stadig nye utfordringer.

Som født og oppvokst i vår region har jeg stor kunnskap om våre lokalmiljøer og hva som vektlegges i forbindelse med kjøp og salg av bolig.

Fritiden min tilbringer jeg sammen med min familie og mine venner og er stadig ute på tur og arrangement i herlige Rogaland.
Dette sier kundene om meg
Jeg kjenner Morten personlig og var ikke i tvil om å velge ham som megler basert på hans profesjonelle innstilling, samt han har solgt to boliger for nærmeste familie som var veldig godt fornøyd med arbeidet hans. - Selger Leif Golin Strøm
Morten virket mest proffesjonell og hadde en klar strategi for hvordan han ville gjennomføre salget. Han hadde den høyeste tentative salgssummen og virket veldig seriøs. - Selger Bjarne Korsgård
Jeg kjenner folk som har brukt Morten Voll tidligere, og de var veldig fornøyd. For meg var det viktig med en megler jeg kunne stole på, og Morten Voll virket mer proffesjonell enn de andre meglerne jeg var i kontakt med. - Selger Eivind Moen
Morten Voll
Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Morten Voll

Telefon 51 97 19 87

Lurer du på noe?

Morten Voll svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Sandnes

Daglig leder / Eiendomsmegler

Tom Christer Hovde

Eiendomsmegler

Daniel S. Mossige

Eiendomsmegler

Henning Rosenvold

Eiendomsmeglerfullmektig

Gro Elisabeth Storhaug

Eiendomsmeglerfullmektig / Krogsveen Pluss

Gina Christensen