Tom_Christer_hovde_Ny_Web
Daglig leder / Eiendomsmegler

Tom Christer Hovde

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Jeg er daglig leder på Eiendomsmegler Krogsveen sitt kontor i Sandnes og har en meget  lang samt bred erfaring innenfor bransjen.  
Jeg har hatt gleden av å bistå gode kunder med salg/kjøp av boliger, fritidseiendommer, tomter og nybygg i over 18 år i vår region.

Med slik fartstid, har jeg grundig erfart hva som trengs og kreves i alle ledd av en salgsprosess. Sammen med de rette verktøy vi har, kan jeg sikre riktig presentasjon av boligen, rettet digital markedsføring, tett oppfølging og kartlegging av alle mulige interessenter. Trygghet gjennom hele prosessen både for dere som selgere og kjøpere, er nøkkelen til å oppnå best mulig salg av akkurat din eiendom.

Med oppvekst i Sandnes, kjenner jeg både historie og nåtid godt, samtidig som vi nøye følger kommunens utvikling fremover. Idag bor jeg på Jæren, så også dette området brukes flittig.
Dette sier kundene om meg
Tom Christer har høy integritet og er en tydelig og ærlig rådgiver.Jeg hadde veldig god kommunikasjonen med Tom Christer hadde gjennom hele prosessen. Jeg hadde full tillitt til at han og følte meg aldri usikker på om han tok tak i prosessen rundt salget. Jeg kunne slappe av og trengte ikke blande meg inn.
Aktiv megler som kjørte på med visninger, og som ikke lot huset bare ligge ute på Finn uten at noe skjedde. Fikk gode råd i hele prosessen fra første prisvurdering til kontraktsmøte.
Jeg fikk han anbefalt av en nabo og i tillegg fikk jeg høre fra flere andre som hadde mye bra å si om han. Jeg ble raskt overbevist da vi hadde første møtet og forstod raskt at han skilte seg positivt ut i forhold til andre meglere jeg har snakket med.
Tom Christer Hovde
Daglig leder / Eiendomsmegler

Tom Christer Hovde

Telefon 51 97 19 83

Lurer du på noe?

Tom Christer Hovde svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Sandnes

Eiendomsmegler

Daniel S. Mossige

Eiendomsmegler

Henning Rosenvold

Eiendomsmeglerfullmektig

Gro Elisabeth Storhaug

Eiendomsmeglerfullmektig / Krogsveen Pluss

Gina Christensen

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Morten Voll