DiannaBø
Eiendomsmegler - I Permisjon

Dianna Bø-Sande

Last ned

V-Card

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
D
Kort om meg
Jeg er en eiendomsmegler som står på for mine kunder. Jeg jobber proaktiv og tør å tenke utenfor boksen. Min viktigste oppgave som eiendomsmegler er å oppnå høyest mulig pris for Din bolig samt at boligprosessen gjennomføres på en profesjonell og god måte for alle involverte.

Du som kunde skal sitte igjen med en følelse av at dette var verdt hver eneste krone. Jeg jobber offensivt og annerledes. Jeg tør å skille meg ut og søker kreative og modige løsninger. Jeg bryr meg og er ærlig, holder ord og innfrir løfter.

Med god lokalkunnskap, vårt unike boligsøkerregister, en skreddersydd markedsplan, samt en sikker gjennomføring av budrunden -  skal jeg gi deg markeds beste pris.

Jeg er en dyktig og pålitelig eiendomsmegler som alltid setter kunden i fokus. Jeg kan tilby en trygg salgsprosess med jevn oppfølging, samt gi gode råd til spørsmål om salg og kjøp av bolig. 
Ta gjerne kontakt med meg om du skal selge din bolig!
Dette sier kundene om meg
Effektivitet, forklaring av prosessen og gjennomføring av prosessen. Og behjelpelighet med å se på andre salgsoppgaver som eg kanskje var interessert i.
Tilgjengeligheten og oppfølgingen fra Dianna. Jeg valgte å sende mange beskjeder på mail, og de ble besvart på kvelder og helger.
"Hun ordnet alt meget tilfredstillende og ga god informasjon underveis.Var alltid imøtekommende og høflig. Tilgjengelig på telefon både kvelder og helger. Profesjonell og ville virkelig at vi som selger skulle sitte igjen med mest mulig. Anbefales på det sterkeste!" "Effektivitet, forklaring av prosessen og gjennomføring av prosessen. Og behjelpelighet med å se på andre salgsoppgaver som eg kanskje var interessert i." "Deres verdier, og Dianna som megler sin personlighet. Å brenne for ein jobb vises og det er trygghet for meg som selger/kunde." "Kjempefornøyd med oppfølgingen underveis. Kjempefornøyd med de råd og veiledning jeg fikk når jeg selv var usikker. I det hele tatt er jeg kjempefornøyd! Tusen takk for god hjelp."
Dianna Bø-Sande
Eiendomsmegler - I Permisjon

Dianna Bø-Sande

Telefon 51 97 19 75

Lurer du på noe?

Dianna Bø-Sande svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Sandnes

Daglig leder / Eiendomsmegler

Tom Christer Hovde

Eiendomsmegler

Daniel S. Mossige

Eiendomsmegler

Henning Rosenvold

Eiendomsmeglerfullmektig

Gro Elisabeth Storhaug

Eiendomsmeglerfullmektig

Eilen Støle Foss

Eiendomsmeglerfullmektig / Krogsveen Pluss

Gina Christensen

Fagansvarlig/ Eiendomsmegler

Morten Voll