Madeleine Thune Johansen_ny_web
Daglig leder / Eiendomsmegler

Madeleine Johnsen Thune

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Når jeg skal selge din bolig, så jobber jeg alltid ut fra at vi har et felles mål: vi skal oppnå høyest mulig pris for din bolig, -på en effektiv, profesjonell og ryddig måte. 
Jeg skreddersyr salgsprosessen etter dine behov, og gjør det som skal til for å nå vårt mål!

Med min lokalkunnskap, lang erfaring i markedet og ståpå vilje, ønsker jeg at din salgsprosess skal føles trygg og tillitsvekkende, samt at kjøperne møter en hyggelig og ærlig megler. 

Tilgjengelighet, oppfølging og pågangsmot er noe jeg vektlegger høyt i din salgsprosess. Jeg gir meg aldri! 
Dette sier kundene om meg
Madeleine er en profesjonell megler, som gir en god oppfølging, veiledning og støtte under hele prosessen. Hun er tilstede, og inkluderer deg hele veien. Hun jobber for å gjøre det beste for både kjøper og selger. Vi anbefaler Madeleine på det sterkeste!
Megleren fremstår som seriøs og profesjonell og jeg fikk god hjelp til å håndtere salg av egen bolig. Jeg fikk gode oppdateringer om prosessen underveis og er godt fornøyd med hjelp og bistand. Anbefales!
Dyktig og profesjonell megler. Er tillitsfull og hyggelig, og har god dialog med potensielle kjøpere. Står på helt frem til salget er i boks. En veldig flink megler jeg varmt anbefaler videre!
Madeleine Johnsen Thune
Daglig leder / Eiendomsmegler

Madeleine Johnsen Thune

Telefon 64 00 33 36

Lurer du på noe?

Madeleine Johnsen Thune svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Skedsmokorset

Eiendomsmegler

Kari Killi

Eiendomsmegler

Ingvild Sørflaten

Eiendomsmeglerfullmektig

Kristin Hoel Pedersen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Jonas Søgaard

Trainee/Visningsansvarlig

Sara Tapper