Hege Valle_ny_web
Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Hege Valle

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
H
Kort om meg
Jeg setter alltid kundens behov i fokus og er kjent for å gjøre litt mer for kundene mine. Jeg engasjerer meg personlig for kunden og jobber alltid hardt for å oppfylle kundens ønsker. Jeg får tilbakemledinger fra kunder om at jeg alltid er blid og imøtekommende.

Jeg ser på meg selv som en rådgiver og støttespiller og har følgende fokus:
- Det beste resultatet for kunden
- Ærlig og personlig oppfølging
- Alltid tilgjengelig

Jeg har høy yrkesstolthet og engasjement i faget og har erfaring fra bransjen siden 2011. Jeg er utdannet ved Handelshøyskolen BI. 
Dette sier kundene om meg
Den tette kontakten med Hege V. Tilgjengelig uansett tid og når det måtte være. Fikk svar på det jeg lurte på gjennom mail tlf. på kontoret eller hjemme. Helt utrolig!
Fikk meget god oppfølging og dette er første gang vi selger hus, så kan ikke si det var noe jeg ville fått utført annerledes. Konstant oppfølging ihht salget. Veldig hyggelig, profesjonell og nøye.
Hege fremsto som tillitsvekkende, naturlig og seriøs. Hun var saklig, nøktern, hadde evnen til å lytte og gav et svært godt inntrykk. Følte oss trygge raskt! Tilbakemeldingene angående videre saksgang helt klart og klare meldinger om hva vi måtte ordne underveis. Ellers også at Hege alltid var blid og hyggelig i kontakt med henne. Ingen sure miner, bare trygghetsfølelse hele vegen for oss. Meget bra, takk!
Hege Valle
Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Hege Valle

Telefon 31 28 70 80

Lurer du på noe?

Hege Valle svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi selger nå

Mine kollegaer fra Røyken

Daglig leder - Eiendomsmegler

Tom Christopher Sand

Eiendomsmegler

Elisabeth Viljugrein Rasmussen

Eiendomsmegler

Håkon Espeseth