Are Fotland_ny_web
Eiendomsmegler MNEF

Are Fotland

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
A
Kort om meg
Etter mange år i bransjen har jeg bygget opp verdifull erfaring om markedet i Bergen og er klar for å møte ethvert salgsoppdrag. Målrettet markedsføring sammen med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter både før og etter visning er avgjørende for oppnå høyest mulig pris samt en god prosess.

Salg av bolig er en stor begivenhet for mange og kan ofte virke noe forvirrende. I Krogsveen har vi lagt denne reisen opp slik at det skal bli så enkelt som mulig for deg som kunde.


Selv er jeg født og oppvokst i Bergen og er en stor ambassadør for solskinnsbyen vår!

Fritiden tilbringes med venner og familie, opp og ned de berømte fjellene våre, eller løpende på turstiene som finnes overalt.
Dette sier kundene om meg
Are har vært aktiv og "på ballen" gjennom hele prosessen, fra første innsalgsmøte via visiningsforberedelser, visninger og kontraktssignering i etterkant av salget. Vi er (nok en gang) veldig fornøyde med jobben han har utført for oss! Veldig flink til å følge opp interessenter, både før og etter budrunden.
Jeg opplevde Are Fotland som ryddig, tilgjengelig og dyktig under hele salgsprosessen. Han viste meget gode vurderingsevner både mht å velge tidspunkt for salg, samt når det gjaldt forventet salgssum. Jeg hyret Fotland etter å ha vært på en av hans visninger og har dermed et inntrykk av han både som kjøper og selger. Min formening er helt klart at han mester balansen mellom å være en dyktig selger og å være behagelig og tillitsvekkende for kjøper. Jeg kan trygt anbefale Are som megler!
Jeg har vært svært fornøyd med Are Fotland. Han var veldig engasjert, jobbet hardt med å selge huset med flere private visninger og holdt meg oppdatert under hele prosessen. Han svarte fort på alle mine henvendelser og virket oppriktig opptatt av å hjelpe meg til å få beste pris for huset.
Are Fotland
Eiendomsmegler MNEF

Are Fotland

Telefon 55 61 00 10

Lurer du på noe?

Are Fotland svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Mine kollegaer fra Bergen Sentrum

Eiendomsmegler

Jan-Erik Larsen

Eiendomsmegler

Erlend Stokmo

Eiendomsmegler MNEF

Stian Bussesund

Eiendomsmeglerfullmektig

Marcus Skudal Ellingsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Henriette Lie Jacobsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Iris Maria Tufta

Eiendomsmeglerfullmektig

Mads Didrik Wickmann

Fagansvarlig Region Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Jard Berg

Regionleder Hordaland / Eiendomsmegler MNEF

Fredrik Søreide

Salgskoordinator / Eiendomsmegler

Anne-Mette Clausen

Trainee/Visningsansvarlig

Amalie Årvik Skjåstad

Trainee/Visningsansvarlig

Marthe Andrea Bakke