Sive Odegaard_ny_web
Fagansvarlig/Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Siv Ødegaard

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
S
Kort om meg
Ved å velge meg til å hjelpe deg gjennom hele salgsprosessen kan du være sikker på at alt går riktig for seg. Jeg er ryddig, tilgjengelig og målbevisst. Det er viktig for meg å gi god informasjon og oppfølging gjennom hele prosessen. Jeg har alltid en klar plan for salget, tilpasset hver enkelt bolig.

Med over seks års erfaring fra Hasle og omegn har jeg svært god områdekunnskap, noe som er avgjørende for et optimalt salg. 
Dette sier kundene om meg
Siv er en meget dyktig og profesjonell eiendomsmegler. Hun tar alle oppgaver på strak arm, om det skulle være sterkt tidspress eller organisering av hva enn det skulle være. Hun anbefales på det varmeste.
Siv solgte min leilighet etter første visningsrunde til en pris jeg var fornøyd med. Hun var flink til å informere meg underveis og tok på seg alt, styling, maling av leiligheten osv. Jeg trengte ikke å løfte en finger. Jeg anbefaler Siv på det sterkeste som megler og kommer til å bruke henne igjen dersom jeg skal selge.
Siv er vennlig, profesjonell og tilstede. Veldig bra forståelse av leilighetens styrker og svakheter og hvordan man kunne fremstille leiligheten på en god og sannferdig måte. Vi mener at Sivs håndtverk gav en viktig trygghet både til kjøper og selger.
Siv Ødegaard
Fagansvarlig/Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Siv Ødegaard

Telefon 21 00 72 02

Lurer du på noe?

Siv Ødegaard svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger jeg selger nå

Mine kollegaer fra Hasle

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Dan-Christian Jensen

Eiendomsmegler

Emir Resulbegovic

Eiendomsmegler

Christoffer Fraurud

Eiendomsmeglerfullmektig

Julia Hald